Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban Summer Beats Party u Areni

Urban Summer Beats Party u AreniSam vrhunac ljetne sezone u Istri obilježit će Urban Summer Beats Party na kojemu će nastupiti Stereo MC’s, Grammyjem ovjenčani britanski house trio Dirty Vegas i nova popularna britanska atrakcija Crazy Cousinz feat. Kyla 07.08.2010.

Koncert je prvotno najavljen u rovinjskom Monviju, no naporima dotičnog kluba i Gigarta, koncert će dobiti najbolje i najzaslužnije moguće mjesto a to je predivna pulska Arena.
Urban Summer Beats je zamišljen kao koncertni party, koji će vam u skladu s ljetom osigurati poželjnu zabavu do ranojutarnjih sati. Jedan od najzabavnijih live bendova koji svoju kvalitetu dokazuje već 20 godina live svirkama pozornicama diljem svijeta je Stereo MC’s!

Sad već kultni album ”Connected” (1992) popeo se na drugo mjesto UK Albums Chart, a najveći hitovi s njega su: ”Connected”, ”Step It Up”, ”Creation” and ”Ground Level”. Za isti su osvojili BRIT Awards u kategoriji najbolja grupa i najbolji album. To im je donijelo suradnju s mnogim poznatim glazbenicimia, između ostalog sa Madonnom na remiksevima za pjesme “Frozen” (1998) i “Music” (2000), te sa Jungle Brothersima.

Posljednji album “Double Bubble” i dalje promoviraju koncertima diljem svijeta, pa su tako i ove godine potvrdili nastupe na najvećim glazbenim festivalima. Stereo MC’s glazbeno je raznolik, zabavan a ujedno i ozbiljan bend; prvi je hip hop bend koji je nastupao na rock festivalima, a to što su među vodećim izvođačima već dva deseteljeća dovoljno govori o njihovoj glazbenoj kvaliteti i umijeću.

Ulaznice po iznimno popularnoj cijeni od 160,00 kuna prodaje Ticketro - www.ticketpro.hr

Objavljeno 22.07.2010.

Vremeplov

Album smo radili zato jer smo mi htjeli, a ne zbog nekih pritisaka sa strane, da nas netko tjera da ga radimo.
Simon Rix (Kaiser Chiefs)