Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro novi album Bryan Ferrya

Uskoro novi album Bryan FerryaLegendarni Bryan Ferry, vraća se na scenu sa novim albumom ’Olympia’ koji će se u prodaji pojaviti 26. Listopada 2010., tri godine od hvaljenog posljednjeg studijskog albuma ’Dylanesque’.

Album najavljuje novi singl ’You Can Dance’ i na njemu se nalazi deset pjesama, uključujući i dvije obrade ’Song To The Siren’ Tima Buckleya i ’No Face, No Name, No Number’ skupine Traffic.

Prvi puta od antologijskog albuma ’For Your Pleasure’ iz 1973. godine, sa Ferryjem su ponovo snimali članovi Roxy Music - Brian Eno, Phil Manzanera i Andy Mackay. Osim njih na albumu sudjeluje cijeli niz gostiju – David Gilmour, Nile Rodgers, Flea, Johnny Greenwood iz Radioheada, Mani (Ston Roses, Primal Scream), Marcus Miller, Groove Armada i Scissor Sisters.

Produkciju uz Bryana Ferrya potpisuje Rhett Davies sa kojim je Ferry ranije surađivao na nizu svojih solo albuma (Boys and Girls, Dylanesque, Another Time, Another Place), kao i albumima Roxy Music (Avalon, Manifesto, Flash & Blood).
Objavljeno 10.08.2010.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)