Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Coda osvojila prvo mjesto na Gitarijadi

Grupa Coda s osvojenih četrdeset bodova pobjednik je ovogodišnje Gitarijade održane u petak u klubu Točka. Oni su dobili i nagradu za prvo mjesto vrijednu 2.000 kuna. Samo bod manje dobili su Denial, a da su o konačnom ishodu odlučile nijanse govori i podjela trećeg mjesta između grupa Carmina Puttana i Soul Damage.

Glazbeno natjecanje mladih snaga riječke rock scene započelo je u 22 sata te je uključilo osam bendova koji su osvojili prva, odnosno druga mjesta na četiri predfinalna natjecanja. Svaki od njih imao je mogućnost da u pola sata predstavi nekoliko pjesama, a redom su to bili – Čoban Dementus, Downfall, Denial, Carmina Puttana, Invert, Coda, Soul Damage i Bruno. Ukupni poredak prema bodovima glasi: CODA 40, DENIAL 39, CARMINA PUTTANA 38, SOUL DAMAGE 38, DOWNFALL 37, INVERT 37, BRUNO 35 i ČOBAN DEMENTUS 32.

O poretku odlučivao je stručni žiri koji su činili dečki iz studija G.I.S. i rezident DJ kluba Točka Danijel Sorola. Najviše simpatija publike, koja je glasala tako što je na poleđine ulaznica ispisala imena tri favorita, dobila je grupa Soul Damage. Pričitajte i posljednji intervju s Codom - ”Ri-rock grupom s otoka Krka”.

Objavljeno 05.03.2006.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich