Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elektronsko otvorenje nove sezone Stereo dvorane

Elektronsko otvorenje nove sezone Stereo dvoraneOtvorenje nove klupske sezone Stereo dvorane u petak 12. rujna pretvoriti će se, prema najavama organizatora i ekipe iz Sterea, u pravi domaći tulum - ”I Love Ri” na kojem nastupaju samo riječki izvođači.

Iza projekta pod nazivom ”I Love Ri” stoji već uhodana ”Be Free” organizacijska ekipa koja je prošle sezone priredila čitav niz uspješnih večeri elektronske glazbe.

Na ovom ”I Love Ri” partyju, sa svojim ekskluzivnim DJ setom, nastupiti će electro kolektiv Underground Sky koji sebe prezentira kao multimedijalni projekt sastavljen od producenta, DJ-a, VJ-a i glazbenika. Glazbene uzore pronašli su u izvođačima kao što su Led Zeppelin, The Doors, Kraftwerk, Beastie boys, Chemical Brothers, The Prodigy, a dosad su remiksirali Putokaze, Massima, Grad, Belfast food, Šajetu, Let 3 i druge.

Za DJ pultom će im se tijekom večeri pridružiti čitav niz poznatih lica - Pacco & Rudy B, System Divine, Funky Bee, Danny G, Dawizz i Pavles a.k.a. 2Tall.

Treba reći da Stereo Dvorana u novu sezonu ulazi sa još boljim audio-vizualnim sustavom, poboljšanim i pojačanim razglasom i dodatnim light efektima, no tu svakako nije kraj tehničkoj opremljenosti jer organizatori ovog partyja za otvorenje spremaju i poseban laserski show.

Cijena ulaznice iznosi 40 kn, a organizatori svakom pedesetom posjetitelju osiguravaju besplatan ulaz.

Objavljeno 08.09.2008.

Vremeplov

Još od 1980. i 1981. su mi izmišljali izjave. Pola stvari je bilo izmišljeno i onda digneš ruke od toga. Ne želim više ništa objašnjavati…
Branimir Johnny Štulić