Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

En Face nastupaju u sklopu ”Ljetnih večeri na Zrinjevcu”

En Face nastupaju u sklopu ”Ljetnih večeri na Zrinjevcu”Riječka skupina En Face, ovog će četvrtka, u terminu od 18 do 20h održati nastup u sklopu ’Ljetnih večeri na zagrebačkom Zrinjevcu’ i povodom akcije ’Glazbom i znanjem protiv malignih bolesti’. Ovaj humanitarni nastup koji je organizirala udruga Za novi dan bit će zgodna prigoda da uživo čujemo brojne hitove benda.

Njihovi glazbeni aduti su dobro poznati - ’Debeli’, ’Sve se mijenja’, ’S dlana Boga pala si’, ’Marianne’, ’Dan kao san’ i mnogi drugi, a možda i izvedu poneku novu pjesmu s novog materijala koji upravo završavaju.

Uz En Face nastupit će i akustični rock duo Spoonleaf iz Zagreba. Nemojte propustiti prigodu da pogledati odličan koncert i istovremeno se informirati o radu udruge Za novi dan i akcijama koje poduzimaju u edukaciji, te borbi protiv malignih bolesti. Ulaz je slobodan.

Objavljeno 16.07.2008.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com