Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

FATHER O ALBUMU

Snimali su otprilike godinu i pol u studiju ”GIS” u Rijeci i studiju ”Tivoli” u Ljubljani gdje je napravljen i mix albuma. Mix je radio Dejan Radičević. Pri kraju je mastering kojeg radi poznati Iztok Turk. Na albumu se pojavljuju i gosti iz riječkih bendova The B Inside, Belfast Food i Urban&4. Krediti idu Jošku Moroviću i Vladi Gojunu koji su snimili spot za prvi single, te Betty Bratović koja potpisuje cover albuma ”Inspirita”.

Inače iza Fathera su i neki konkretniji rezultati poput rezultata natječaja za Lollapaloozu (16. mjesto prema glasanju publike via Internet) i kontakti s izdavačima poput Roadrunnera, SPV-a ili specijaliziranih metal etiketa koji bi dali nagovijestiti da je Fatherova prava diskografska budućnost van Hrvatske. Slijedi intervju, a nešto kasnije i recenzija albuma.

Objavljeno 21.09.2005.

Vremeplov

Da bi čovjek imao ljudska prava, mora imati i ime i prezime. Anonimni komentari bilo koje vrste su komentari bez društvenog i osobnog legitimiteta i izvan su svijeta obuhvaćenog kodeksom ljudskih prava... većina ljudi precjenjuju značaj anonimnih poruka na internetu.
Miljenko Jergović, književnik