Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

FATHERI KONCERTOM ODUŠEVILI RIJEČANE

Mnogo volje, truda, odricanja, upornosti i talenta se napokon isplatilo riječkim Fatherima na koncertu s kojim su promovirali svoj prvijenac ”Inspirita” koji se održao u klubu Točka u petak 11. studenog. Obzirom da smo već dosta pisali o albumu, dali nove fotografije na uvid, stavili video spot za singl ”Machina” na download i napravili intervju s Mihelom Prosenom, vokalom grupe, vrijeme je da zaokružimo aktualnu priču oko ovog izuzetnog benda.

Poentiranje, barem što se tiče rodnog im grada se dogodilo s besplatnim koncertom kojim su Fatheri počastili svoje poklonike i zainteresirane ljubitelje dobrog zvuka. Odličan sound, raspoložena publika i bend, profesionalno odrađen vizualni dio koji je u rukama vještog VJ-a Mirka Žorža, inače zaduženog za grafičko oblikovanje albuma, dijela fotografija i websitea grupe, bili su pravi poklon za svakog štovatelja rocka u Rijeci. I mnogima primjer kako se treba kvalitetno odraditi koncertna promocija. Usvirano, besprijekorno i nadahnuto, bio bi najkraći mogući opis viđenog.

Nakon dugogodišnjeg ”brušenja” u undergroundu Father su kao u bajci o ružnom pačetu došli do (prvog) sretnog kraja, s time da se njihova glazbena karijera nastavlja od ove Točke uz predznak prvoklasnog riječkog benda spremnog za pohod izvan granica Hrvatske. Mnoge starije kolege glazbenici mogu se samo upitati - kako? Vasaii...

Objavljeno 14.11.2005.

Vremeplov

Pokušavam koristiti svoju glazbu kao stroj kako bi pokrenuo ljude da djeluju - kako bi došlo do promjena.
Jimi Hendrix