Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hello! je stigao

Hello! je stigaoU prostorijama Croatia Records danas je održana press konferencija povodom izlaska novog studijskog albuma Hello! Urban & 4.

Dobro raspoloženi Urban okupljenim je novinarima ispričao pod kojim uvjetima i kako je nastajao ovaj dugoočekivani album. Predstavljajući iscrpno autorsku ekipu, Urban se ipak najviše osvrnuo na Mirka Ilića, jednog od naših najboljih dizajnera koji već dugi niz godina živi i radi u New Yorku i koji je zaslužan za vizualni izgled albuma.

Urban je priznao da je neke gramofonske ploče kupovao samo radi Ilićevog sjajnog omota. Posebno je zahvalio Gibonniju, gostu na albumu, ali i Vavi s kojim na jesen sprema izdavanje live CD-a.

Kao najavu ovog live albuma, prvih 1000 kupaca uz album Hello! dobit će i singl CD na kojem se nalaze pjesme Moja, Gledaj i vidi i Samo u live verziji.

Objavljeno 28.05.2009.

Vremeplov

Generalno gledano iz crvenog odela, kravata i starki pozdravlja vas jedan četrdesetogodišnjak koji se još ne predaje, jedna klinka koja tačno zna šta neće i dva klinca koja polako postaju svesna kako ništa ne znaju.
Nikola Pavković (Oružjem protivu otmičara)