Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno pivo večeras na Ljetnoj pozornici

Hladno pivo večeras na Ljetnoj pozorniciJedan od najaktivnijih rock bendova u Hrvatskoj, večeras će s početkom u 21 i 30 nastupiti na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Iz kratkog razgovora s frontmenom Hladnog piva saznali smo da će set lista biti malo izmjenjena u odnosu na dosad održane koncerte.

Pa, ipak ovo nam je prvi koncert u Opatiji. Nakon Jaruna i velikh open air koncerta zaželjeli smo se manjih prostora, tako da smo za ovaj opatijski pripremili drukčiji repertoar. Biti će tu i pjesama s albuma G.A.D., Džinovski, Desetka kao i s ovih posljednjih albuma. S kolegama glazbenicima sam razgovarao i rekli su mi da je opatijska Ljetna pozornica jedan od najatraktivnijih koncertnih prostora. - izjavio je Mile.

Na pitanje o daljnjim aktivnostima benda, Mile nam je odogvorio: - Evo još nekoliko koncerata ćemo održati ovo ljeto, a onda se povlačimo. Ne mislim doslovno, počinjemo raditi na novom albumu, za koji imamo već nekoliko pjesama i svirat ćemo po manjim klubovima. Nema većeg gušta nego svirati u klubu koji prima 300 ljudi. To je čisti rock’n’roll,

Na pitanje koji mu je draži bend Clash ili Ramonesi, odgovorio je slijedeće: - Ma, svaka čast Clashu, ali Ramonesi su nam bili draži, u samim počecima grupe znali smo na probi otprašiti cijeli album Ramonesa. Onako za gušt.

Eto, toliko od Mileta. Generalije vezane za koncert su slijedeće: ulaznice se mogu kupiti u uredu Festivala Opatija (Ljetna pozornica) svakim radnim danom od 8 do 15 , i u večernjim satima od 20.30 do 22.30, te u TIC - u, Kartomatu i foto Bojanidi na Korzu u Rijeci.

Cijena ulaznice iznosi 70,00 kn.

Objavljeno 19.06.2009.

Povezani članci

Vremeplov

Zanimljivo je istraživati one strane ličnosti kojima se privatno ne koristiš.
Livio Badurina, riječki glumac