Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno pivo večeras na Ljetnoj pozornici

Hladno pivo večeras na Ljetnoj pozorniciJedan od najaktivnijih rock bendova u Hrvatskoj, večeras će s početkom u 21 i 30 nastupiti na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Iz kratkog razgovora s frontmenom Hladnog piva saznali smo da će set lista biti malo izmjenjena u odnosu na dosad održane koncerte.

Pa, ipak ovo nam je prvi koncert u Opatiji. Nakon Jaruna i velikh open air koncerta zaželjeli smo se manjih prostora, tako da smo za ovaj opatijski pripremili drukčiji repertoar. Biti će tu i pjesama s albuma G.A.D., Džinovski, Desetka kao i s ovih posljednjih albuma. S kolegama glazbenicima sam razgovarao i rekli su mi da je opatijska Ljetna pozornica jedan od najatraktivnijih koncertnih prostora. - izjavio je Mile.

Na pitanje o daljnjim aktivnostima benda, Mile nam je odogvorio: - Evo još nekoliko koncerata ćemo održati ovo ljeto, a onda se povlačimo. Ne mislim doslovno, počinjemo raditi na novom albumu, za koji imamo već nekoliko pjesama i svirat ćemo po manjim klubovima. Nema većeg gušta nego svirati u klubu koji prima 300 ljudi. To je čisti rock’n’roll,

Na pitanje koji mu je draži bend Clash ili Ramonesi, odgovorio je slijedeće: - Ma, svaka čast Clashu, ali Ramonesi su nam bili draži, u samim počecima grupe znali smo na probi otprašiti cijeli album Ramonesa. Onako za gušt.

Eto, toliko od Mileta. Generalije vezane za koncert su slijedeće: ulaznice se mogu kupiti u uredu Festivala Opatija (Ljetna pozornica) svakim radnim danom od 8 do 15 , i u večernjim satima od 20.30 do 22.30, te u TIC - u, Kartomatu i foto Bojanidi na Korzu u Rijeci.

Cijena ulaznice iznosi 70,00 kn.

Objavljeno 19.06.2009.

Povezani članci

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)