Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Justin’s Johnson i ekipa rasplesali publiku

U petak navečer, u solidno popunjenoj Stereo dvorani nastupili su splitski Justin’s Johnson. Riječ je o mladim ska punkerima za koje poznavatelji hrvatskih ska prilika kažu da su ponajbolji domaći predstavnici toga žanra. Momci su u posljednje četiri godine odsvirali stotinjak koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu, a preksinoćnji nastup u Stereu bio je njihov drugi riječki.

Klasična punk postava koju čine vokal/gitara, bas i bubanj, pojačana bras sekcijom, uspješno je rasplesala okupljene, mahom srednjoškolce i studente koji su lako upijali zarazne melodije i poskakivali uz karakterističan ska ritam. Uspješan nastup kao predgrupe upisale su lokalne snage, Karta Žmarilja i Srednji Prst. Potonji punk rockeri djeluju nekoliko mjeseci i ovo im je bio tek drugi nastup, no bez obzira na skroman staž ostavili su pozitivan dojam. Kartu Žmarilju pak, riječka publika je već dobro upoznala, a njihova energična kombinacija garage rocka i punka i ovaj put je zabavila prisutne.

Objavljeno 21.01.2008.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)