Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Markovski ove subote u Aquarius CD shopu promovira novi album

Markovski ove subote u Aquarius CD shopu promovira novi albumMarkovski je snimio novi spot i to za singl „Voyager/Putnik“ na kojemu gostuju riječki Putokazi. Ova pjesma popratila je izlazak njegovog samostalnog albuma prvijenca „Diskonekted LP“ i s lakoćom osvojila pažnju publike što je rezultiralo izvrsnim pozicijama na radijskim top listama. Pohod na top liste spotova Markovski, inače stalnog klavijaturiste grupe Urban & 4 započinje uratkom redatelja Vjerana Vukašinovića.

Saša Markovski kao dijete je živio u Makedoniji i pjesma je njegova refleksija više putovanja vlakom ’na more kod bake’, kako sam kaže. Uz to Markovski je i ljubitelj SF-a, pa se sve to nekako uspjelo spojiti u ovom novom glazbenom broju.

Taj neobičan spoj glazbe, putovanja i SF-a inspirirao je redatelja Vjerana Vukašinovića koji kaže: „Moja ideja oko cijelog spota je određena potraga za izgubljenim vremenom, ali ne potraga u isključivo sentimentalnom smislu već i u bezvremenskom, nadrealnom. To je priča koja kroz simbole govori o putniku kroz prostor i vrijeme u bilo kojem smislu pa tako i onom jednostavnom ljudskom, od rođenja prema smrti.” Saša se pak u spotu pojavljuje u samo jednoj scenim nastavljajući ’tradiciju’ iz prvog, premijernog spota „Home”.

Markovski će održati promociju albuma u Rijeci, u subotu, 7. lipnja, u Aquarius CD Shopu (Matije Gupca 3A), točno u podne. Na promociji će potpisivati CD-ove, a cijena albuma će taj dan biti promotivnih 59 kuna. Također će se dijeliti i nagrade – svaki kupac LP-a dobiti će „Diskonekted EP“ (na kome se nalazi singl „Home“ u radio i original miksu, te hit „Mjesto za mene“ feat. Damir Urban u radio verziji, dance i HC miksu), a sve to naravno, uz preslušavanje albuma, projekcije video spotova i druženje uz ’piće i iće’. Ulaz je slobodan.

Objavljeno 04.06.2008.

Vremeplov

Ljubav je jača od pravde.
Sting