Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Markovski ove subote u Aquarius CD shopu promovira novi album

Markovski ove subote u Aquarius CD shopu promovira novi albumMarkovski je snimio novi spot i to za singl „Voyager/Putnik“ na kojemu gostuju riječki Putokazi. Ova pjesma popratila je izlazak njegovog samostalnog albuma prvijenca „Diskonekted LP“ i s lakoćom osvojila pažnju publike što je rezultiralo izvrsnim pozicijama na radijskim top listama. Pohod na top liste spotova Markovski, inače stalnog klavijaturiste grupe Urban & 4 započinje uratkom redatelja Vjerana Vukašinovića.

Saša Markovski kao dijete je živio u Makedoniji i pjesma je njegova refleksija više putovanja vlakom ’na more kod bake’, kako sam kaže. Uz to Markovski je i ljubitelj SF-a, pa se sve to nekako uspjelo spojiti u ovom novom glazbenom broju.

Taj neobičan spoj glazbe, putovanja i SF-a inspirirao je redatelja Vjerana Vukašinovića koji kaže: „Moja ideja oko cijelog spota je određena potraga za izgubljenim vremenom, ali ne potraga u isključivo sentimentalnom smislu već i u bezvremenskom, nadrealnom. To je priča koja kroz simbole govori o putniku kroz prostor i vrijeme u bilo kojem smislu pa tako i onom jednostavnom ljudskom, od rođenja prema smrti.” Saša se pak u spotu pojavljuje u samo jednoj scenim nastavljajući ’tradiciju’ iz prvog, premijernog spota „Home”.

Markovski će održati promociju albuma u Rijeci, u subotu, 7. lipnja, u Aquarius CD Shopu (Matije Gupca 3A), točno u podne. Na promociji će potpisivati CD-ove, a cijena albuma će taj dan biti promotivnih 59 kuna. Također će se dijeliti i nagrade – svaki kupac LP-a dobiti će „Diskonekted EP“ (na kome se nalazi singl „Home“ u radio i original miksu, te hit „Mjesto za mene“ feat. Damir Urban u radio verziji, dance i HC miksu), a sve to naravno, uz preslušavanje albuma, projekcije video spotova i druženje uz ’piće i iće’. Ulaz je slobodan.

Objavljeno 04.06.2008.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)