Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na Zlatnoj Koogli nastupaju Let 3, Father, Rivers i drugi

Organizatori festivala i dodjele nagrada Zlatna Koogla 2006 objavili su popis od tridesetak izvođača koji će pod svjetla reflektora na četiri dana glazbenog maratona koncertima u Zagrebu od četvrtka 30. ožujka u Aquariusu, 31. ožujka u Ksetu, 1. travnja u Tvornici i nedjelje 02. travnja opet u Aquariusu.

Zlatne Dame domaće glazbe u Aquariusu 30. ožujka u četvrtak: Tamara Obrovac Transhistria Ensemble, Lea Dekleva, Lidija Bajuk, Dunja Knebl, Meritas, Rivers, Suzana Horvat, Lutke, Afion, uz gošće iznenađenja.

Nove nade i debitanti u petak 31. ožujka u Ksetu: Frenkie, Father, Diyala, Bilk, Gul Y Marlones Do Brando.

Zlatni kooglači u subotu 01. travnja u Tvornici: Let3, Gustafi, Natali Dizdar, Svadbas, Leut Magnetik, Eddy Meets Yannah, Gego i Picigin Band, NoName No Fame, Cinkuši, Miroslav Evačić, Mojmir Novaković i Kries uz specijalne inozemne goste Zorana Predina i Obojeni program.

Creme de la creme DJ-a u nedjelju u Aquariusu 02. travnja: DJ Freez, DJ Oli Dobolli, DJ Nikola Fučkar, DJ Čoban i Seljo, DJ Labosh.

Najavljene su još brojne poznate prezenterske face, nastupi iznenađenja, velike koncertne izmjene i događaji, primopredaje nagrada u 15 domaćih kategorija, proglašenje u 10 inozemnih kategorija, inozemne veze i reakcije na festival, grupiranje dobre volje, još bolje vibre i pozitive na sceni. Lozinka festivala je: ”Svi će biti tamo - budite i vi”.

Objavljeno 13.03.2006.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com