Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi snimili spot za „Vodenu“

Putokazi snimili spot za „Vodenu“Nakon korištenja tehnologije 21. stoljeća i prvog hrvatskog interaktivnog spota ”Šumska”, Putokazi opet iznenađuju novim video spotom vraćajući se četiri desetljeća u prošlost.

Glazbeni broj ”Vodena (Grabber & Tomec Rmx)” koji se ovih ljetnih dana zavrtio u radijskom eteru, tražio je umjetničke snimke podvodne igre oblika, svjetla i ženskog tijela. Pronađene su u 1970-tim godinama - u arhivi Petra Trinajstića, poznatog riječkog majstora filma, filmskog scenarista i redatelja.

Nemirni duh sedamdesetih ispunjen je simbolikom, a erotizam tijela vidljiv u razigranom ispreplitanju svjetla i sjene. San, maštanje ili stvarnost? Otkrijte! Video remix potpisuje Kreativni odjel iz Rijeke.

„Sa sviju strana okruženi smo golotinjom i to prije svega zbog komercijalnih razloga. Ovo je nešto suprotno: lijepo žensko tijelo u umjetničkom filmu. Naga tijela u umjetnosti postoje otkad je umjetnosti uopće, a poznato je da kao Putokazi nikad nismo bili tržišno postavljena priča. Hoće li se prikazivati na TV? Na TV-u se prikazuju razni neukusni nasilni i opsceni sadržaji pa je za „očekivati“ da svojih 5 min. dobije nešto poput umjetničkog prikaza ljudskog tijela u prirodnom ambijentu.“

Objavljeno 02.08.2010.

Vremeplov

Da sam kojim slučajem bio jedan od The Beatlesa volio bih biti George Harrison.
Noel Gallagher (Oasis)