Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi snimili spot za „Vodenu“

Putokazi snimili spot za „Vodenu“Nakon korištenja tehnologije 21. stoljeća i prvog hrvatskog interaktivnog spota ”Šumska”, Putokazi opet iznenađuju novim video spotom vraćajući se četiri desetljeća u prošlost.

Glazbeni broj ”Vodena (Grabber & Tomec Rmx)” koji se ovih ljetnih dana zavrtio u radijskom eteru, tražio je umjetničke snimke podvodne igre oblika, svjetla i ženskog tijela. Pronađene su u 1970-tim godinama - u arhivi Petra Trinajstića, poznatog riječkog majstora filma, filmskog scenarista i redatelja.

Nemirni duh sedamdesetih ispunjen je simbolikom, a erotizam tijela vidljiv u razigranom ispreplitanju svjetla i sjene. San, maštanje ili stvarnost? Otkrijte! Video remix potpisuje Kreativni odjel iz Rijeke.

„Sa sviju strana okruženi smo golotinjom i to prije svega zbog komercijalnih razloga. Ovo je nešto suprotno: lijepo žensko tijelo u umjetničkom filmu. Naga tijela u umjetnosti postoje otkad je umjetnosti uopće, a poznato je da kao Putokazi nikad nismo bili tržišno postavljena priča. Hoće li se prikazivati na TV? Na TV-u se prikazuju razni neukusni nasilni i opsceni sadržaji pa je za „očekivati“ da svojih 5 min. dobije nešto poput umjetničkog prikaza ljudskog tijela u prirodnom ambijentu.“

Objavljeno 02.08.2010.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)