Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

RI-ROCK.COM U NEDJELJU NA RADIO RIJECI

U ovu nedjelju, 17.04.2005., točnije u 21 sat na valovima Radio Rijeke ide drugo izdanje emisije ”Zlo i naopako” koja se bavi riječkom rock scenom. U emisiji koja je odnedavno pokrenuta, a vodi je Biserka Belić - Biba, gosti u eteru su Krešo Mustać (glavni urednik časopisa Val), te glavom & bradom glavni urednici Ri-rock.coma Nikola Cvjetović i Robert Paulić.
”Zlo i naopako” se emitira u trajanju od sat vremena i pokušava dati prostora etabliranim i novim, demo snagama riječke rock scene. Naravno, osim glazbenom dijela programa u emisiji se i priča o sceni, projektima, koncertima i drugim temama vezanim uz riječki kulturni proizvod No.1. Dobar odaziv i mnoštvo ”gradskih štorija” na temu Ri-rocka i tko-se-treba-puštat-na-radiju-a-tko-ne ide u prilog ovoj hvalevrijednoj inicijativi Radio Rijeke, koja je i prije imala donekle slične emisije poput gotovo zaboravljene ”Bure”.
Danas u vrijeme fast fooda, stresa, globalnog medijskog booma i tranzicijskog kapitalizma postoje ideje koje, eto, ne vape za tekovinama moderne sveopće eurizacije životnog prostora nego njeguju vlastito kulutrno dobro koje je odavno s lokalnog plana prešlo u sfere globalnog života. Ri-rock je učinio taj korak, ako ničim drugim onda upravo korištenjem slobode nemarkranog prostora ”mreže svih mreža” - interneta.

Objavljeno 15.04.2005.

Vremeplov

Danas svatko piše, novinari su priglupi, nemaju podloge, nisu educirani, mediji zatupljuju ljude. Let 3 je tu da lupanjem kurca po čelu krijepi i osvješćuje napaćeni narod. To nam uspijeva i zato se tome veselimo.
Damir Martinović Mrle (Let3)