Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

SREDIŠNJA FONA

U prostorima bivše Tvornici papira 23. i 24. rujna bit će održana središnja izložba ovogodišnjeg Festivala nove umjetnosti (FONA) na kojoj će sudjelovati dvadesetak domaćih i inozemnih umjetnika: Edita Matan, Petra Brnardić, Ana Belošević, Milan Zulić, Goran Rubil, Svetlana Jovanović, Martina Zelenika, Dean Kljun, Andrej Zbašnik, Milica Crnobrnja Vukadnović, Aida Pašić, Vladimir Frelih, Yonatan Vinitsky, Damir Stojnić, Katarina Radović, Gabriela Vasić, Vera Kovačevska, Vladimir Končar, Nini Cinotti, grupa Wroom, Gordana Anđelić Galić, Andrej Vučenović, Goran Čače i Marijan Vejvoda.

Organizatori su za ovogodišnji festival odabrali motiv nesvrstanosti, nastojeći pokazati odmak od drugih festivala i umjetničkih priredaba, u kojima je, drže, umjetnost podređena političkim strujama.

Uz izložbu bit će priređena i modna revija na kojoj će se se predstaviti nova riječka modna scena: kreatorice Tajči Čekada, Lili Bužančić te Ivana Bušić. Tijekom dva dana na Marganovu će biti održana i dva koncerta na kojima će nastupiti desetak alternativnih glazbenih sastava iz Hrvatske i inozemstva: Marko Brecelj, Žoambo Žoet Workestrao, Marinada, Sjekire, Izet Medošević, Gori Ussi Winetou, Grč, Cul De Sac, Peach Pit, Querty/Live act/ i Adapteri.

Objavljeno 19.09.2005.

Vremeplov

ZERP je bija realnost koja je trebala bit provedena, jer izlov ribe u mediteranskom bazenu je nategnut na 37% više nego što bi trebalo da se fond riba obnavlja.
Fran Tomašić (Kopito)