Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Tvornica Snova’’ - dvostruki live album Belana & Fiumensa

’’Tvornica Snova’’ - dvostruki live album Belana & FiumensaU ožujku i studenom prošle godine Neno Belan i njegovi Fiumensi održali su dva koncerta u zagrebačkoj „Tvornici“ kojima su jasno pokazali nekoliko stvari.

Prva od tih stvari je bogatstvo autorskog opusa Nene Belana. Više od tri sata sipanja hitova iz rukava, dok je druga kultni status među publikom, bez obzira jesu li uz Nenine pjesme odrastali ili se zaljubljivali. Treće od tih istih je besprijekorna sviračka uigranost. Već nekoliko godina Neno, Olja, Vedran i Leo su među koncertno najaktivnijim bendovima u državi.

Sedamnaest pjesama na CD-u nazvanom ’’Fiesta’’ (ili ’’neozbiljnijem’’) i sedamnaest na ’’Baladama’’ (’’ozbiljnijem’’) kompletna je lektira Nene Belana, Đavola i Fiumensa. Album je nazvan ’’Tvornica snova’’, miksali su ga Igor Ivanović i Neno Belan, a najvljuje ga singl ’’„Ja volim je’’ koji će se u radijskom eteru pojaviti već ovaj tjedan.

Ovim albumom na neki način se zaokružuje projekt ’’Rijeka snova’’ koji vjerojatno predstavlja vrhunac Belanove autorske i izvođačke karijere. U prodaji će se pojaviti krajem svibnja.

Objavljeno 07.05.2009.

Vremeplov

Sami oblikujete svoju sudbinu.
Chet Atkins