Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U.M.Ri. predstavlja: Dobrotvorni koncert za Dariju Šimunov

U.M.Ri. predstavlja: Dobrotvorni koncert za Dariju ŠimunovU Rijeci, 25. veljače u prostorima kluba Palach, u organizaciji udruge U.M.Ri., održat će se dobrotvorrni koncert za Dariju Šimunov.

Koncert će započeti u 20 sati, a nastupiti će slijedeći bendovi: Ashes You Leave, Monox , Diamond Dust, Band Kult, BUMslang.

Karta će koštati 30 kuna, a sva zarada od koncerta biti će uplaćena na račun za pomoć Dariji Šimunov. Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i podržati ovu plemenitu akciju.

Studentica Filozofskog Fakulteta, Darija Šimunov prikovana je za krevet već nekoliko godina u malom podstanarskom stanu. Osim borbe s multiplom sklerozom i nepokretnošću uzrokovanom padom koji je rezultirao teškom ozljedom kralježnice, sada se u teškoj financijskoj situaciji mora boriti i s nerazumijevanjem nadležnih državnih zdravstvenih ustanova, koje ne žele doprinijeti njenom zdravstvenom poboljšanju. Darija se već liječila i dobro reagirala na terapiju, ali u trenutnoj financijskoj situaciji terapija od šest tisuća eura, bez novčane potpore države, daleko je od svog nastavka. Pošto su se svi, za koje očekujemo da će reagirati i brinuti se za svoje građane, okrenuli od nje, jedino joj vi, kolege i kolegice, i svi ostali nesebični ljudi, možete pomoći.

Svi koji žele i mogu pomoći Dariji Šimunov, svoj prilog mogu uplatiti na broj tekućeg računa 2484008- 3211151757 kod Raiffeisen banke te adresama Martićeva 57, Zagreb- za bankovne transakcije i Obala kneza Branimira 4d, Zadar- za poštanske pošiljke.

Objavljeno 17.02.2010.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger