Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ŽARKO ŽELIM!

”Žarko želim!” naziv je svojevrsnog prosvjeda što će ga grupa građana koja se prihvatila organizacije dobro posjećenog festivala Hartera organizirati 6. srpnja na riječkom Korzu, ne bi li na taj način skrenula pozornost gradskih vlasti na važnost što skorije realizacije plana preuređenja ex Tvornice papira u Centar za mlade.
Naime, kako smo saznali od koncertnog promotora Simona Dejhalle, te će srijede, točno u podne, na Korzu biti predstavljena simulacija kulturno-zabavnog centra, a gradonačelniku Vojku Obersnelu bit će svečano uručen projekt koji su izradili organizatori festivala Hartera. Riječ je o grupi građana koju, osim Dejhalle, čine član grupe Let 3 Damir Martinović Mrle i riječki arhitekt Idis Turato, a koja dobiva i ’pojačanje’ s tendencijom da preraste u ’cluster’ čiji bi cilj bio organiziranje sličnih manifestacija. Saznajte više.

Objavljeno 10.06.2005.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com