Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Znate li što je Crna Ovca?

”Crna ovca” je jedan ugodno proveden vikend (12.05.-14.05.) u Baški na otoku Krku. Vikend bogat raznolikim događanjima, vikend koji će svim čulima ponuditi užitak, umu odmor, a tijelu relaksaciju. Crna ovca nudi uživanje u proljeću i svemu što ono pruža: sunčanim šetnjama, ugodnim mirisima rascvjetale prirode, guštanju u ukusnoj bašćanskoj janjetini i dobrom vinu, uživanju u glazbi...

Jedna je od najznačajnijih i najsvestranijih osobnosti na Hrvatskoj glazbenoj sceni, a zahvaljujući utjecajima istarske narodne glazbe koje koristi u kreiranju svog glazbenog izraza, u nekoliko je posljednjih godina stekla i veliku popularnost je Tamara Obrovac koja će nastupiti u petak, 12 svibnja u 20 sati na centralnoj pozornici u Baški.

Crna ovca poziva i na aktivni odmor uz planinarenje, razne sportove ili promatranje jedriličarske regate u bašćanskom zaljevu. Izložbe i stručna predavanja o gastronomiji i jedinstvenim suhozidnim tvorevinama ”mrgarima” upotpunjuju ovaj gastro-glazbeno-sportski vikend koji ne smijete propustiti. Detaljnije na www.crnaovca.com.hr.

Objavljeno 09.05.2006.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)