Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Avanture stižu vikendom u Art kino

Avanture stižu vikendom u Art kinoSiječanj u Art-kino donosi vikend matineje avanturističkoga duha za cijelu obitelj – «Snježno kraljevstvo», «Juraj i hrabri vitezovi» i «Zagonetni dječak» Vikend, 11. i 12. siječnja s početkom u 16 sati, na repertoar Art-kina donosi animirani film inspiriran bajkom «Snježna kraljica» Hansa Christiana Andersena
.
Avanturistička komedija «Snježno kraljevstvo» prati neustrašivu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu.

Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva Disney donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik. Španjolski animirani film «Juraj i hrabri vitezovi» prati avanturu mladog Jurja koji želi, baš poput svog djeda, postati vitez. Nakon inspirativnog posjeta baki Juraj odlazi od kuće i kreće na put prema viteštvu. Upozna prelijepu Taliu, čarobnjaka zvanog Melquiades, zgodnog Sir Clorexa i tri redovnika koji ga podučavaju prastarim običajima hrabrih vitezova. Iako nije baš najbolji kandidat za viteštvo, Juraj mora ubrzano dorasti izazovima... Film je na repertoaru Art-kina 18. i 19. siječnja u 11 sati te 25. i 26. siječnja u 16 sati. «Juraj i hrabri vitezovi» je sinkroniziran na hrvatski jezik.

«Zagonetni dječak» Dražena Žarkovića igrani je film o grupi četrnaestogodišnjaka koji rješavaju misterij i u isto vrijeme otkrivaju što znači biti odrastao. Kokov prijatelj Tomo nedavno se doselio u grad i željan je avanture. U školi, pažnju dječaka privlači novi, zagonetni učenik koji se čudno ponaša. S prijateljicom iz škole, Marijanom, kreću u avanturu na kraju koje će se otkriti pomno čuvana tajna novog učenika. Ipak, pokazat će se da odgonetanje zagonetki nije baš igra i da je rješenje mnogo strašnije nego što su isprva mislili. «Zagonetni dječak» se može pogledati svaki vikend u siječnju u Art-kinu.


Objavljeno 11.01.2014.

Vremeplov

Rock ideologija je ispala jedna velika prevara koja se sad samo završava u tome da se vjeruje da je moguće nostalgiju estetizirati kroz sjećanja onovremenih prvoboraca koji sad pokušavaju da to svoje sjećanje kapitaliziraju nekakvim knjigama, reminiscencijama sebi i vlastitim vremenima.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com