Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

E.N.I. i Massimo snimili spot

E.N.I. i Massimo snimili spotDjevojke iz grupe E.N.I. zajedno sa Massimom Savić ovaj vikend snimile su spot za pjesmu ”Lijepa kao Sahara” u Novom Vinodolskom, u prostoru hotela Resort.

Ovaj singl, treći je po redu kao najava za novi album, koji se očekuje u izdanju Dallas Recordsa slijedeće godine. Pjesmu je napisao gitarist Vlado Simičić Vava, aranžman Dejan Orešković, dok je spot djelo redatelja Radislava Jovanova Gonza.

Kako je pjesma pisana iz strogo muške perspektive, ne želeći joj mijenjati pristup, djevojke rade najbolji mogući kompromis i suradnju, te pozivaju u duet jednog od najuzbudljivijih i najprepoznatljivijih vokala domaće glazbene scene, Massima Savića.

Objavljeno 08.12.2010.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban