Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno pivo raspametilo Opatiju

Hladno pivo raspametilo OpatijuPrvi koncert Hladnog piva u Opatiji nije mogao proći bolje. Pred nekoliko tisuća okupljenih posjetitelja Ljetna pozornica je poskakivala u ’’ritmu dlakave guze’’. Ajde, pretjerujem malo, nisu svirali tu stvar, no na iznenađenje starih fanova moglo se je uživati u starijim pjesmama koje je Pivo ’’otprašilo’’ u Opatiji.

U mračnoj atmosferi, poput nastupa nekog gothic benda, Hladno Pivo započelo je svoj opatijski koncert. Moćan i odrješit zvuk benda krenuo je iz razglasa, stopio publiku u jedinstvenu masu i druženje je moglo početi. Koncert je obuhvatio skoro kompletan posljednji album ”Knjiga žalbe”, a svirale su se pjesme i s ostalih albuma. ’’Superman’’, ’’Konobar’’, ’’Ljetni hit’’, ’’Teško je ful biti kul’’, ’’Ne volim te’’, ’’Samo za taj osjećaj’’, ’’Pjevajte nešto ljubavno’’, ’’Zimmer frei’’, ’’Šank’’, ”Roštilj”, ”Nema više” samo su neke od pjesama koje su još više zapalile publiku. Na prvi silazak benda publika je brzo reagirala i poozvala ih natrag na binu.

U 20 godina karijere stane brdo pjesama, od nekadašnjih koncertnih favorita za nas ’’malo starije’’, pa sve do posljednjih singlova s novih albuma za ’’one malo mlađe’’, a upravo ta generacijska raznolikost obilježila je jučerašnji koncert HP na Ljetnoj pozornici. Mame, tate, klinci zajedno su plesali, cugali i uživali na koncertu. Komunikacija između benda i raspoložene publike savršeno je funkcionirala na opće zadovoljstvo svih prisutnih.

Vjerovali ili ne ovo je naš prvi koncert u Opatiji – obratio se je Mile svekolikoj publici na koncertu koji je trajao više od 2 sata.

Objavljeno 20.06.2009.

Vremeplov

Dobar kompozitor ne imitira, on krade.
Igor Stravinsky