Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan na Crekvini!

Jonathan na Crekvini!U sklopu ovogodišnjeg Kastafskog Kulturnog Leta, na Crekvini će u subotu 08.07. nastupiti riječka skupina Jonathan.

Jonathan čini pet bliskih prijatelja iz Rijeke čiji su se putevi ukrstili 2011. godine. Postavu čine vokal Zoran Badurina, član nekadašnjih Saliona; bubnjar Branko Kovačić, višegodišnji član Leta3, ritam-motor benda Mlat i bivši groover Saliona; Darko Petković na gitari i Nikica Jurjević na basu, članovi kultnih Pasa te Tomislav Radinović na gitari, koji je svojevremeno osvježio zvuk Mandrila.

Ime benda odražava ideju jedinstva ‒ Jonathan predstavlja metaforičku osobu s mješavinom osobina i hirova svakog člana benda. Ne želeći ograničiti svoju glazbu na jedan žanr, svojim pjesmama ukazuju na prošlost u alternativnom i punk rocku. Jonathan u odnosu na druge indie bendove današnjice posjeduje zvuk bogat sirovom i iskonskom energijom te sarkastičnim tekstovima izvedenim s iskrenošću i emocijama.

Album ”Bliss” objavljen 2014. godine na Bandcamp stranici Jonathana do danas je preuzet više od 10.000 puta. Iza njih su dva rasprodana koncerta u Palachu, rasprodani Mali i Veliki pogon Tvornice kulture te nominacija za Novog izvođača godine na 22. Porinu.

Jonathan je ostvario nastupe na Exitu, InMusicu, Pula Film Festivalu, Ferragosto Jamu, Waves Festivalu u Bratislavi te u CuntRa la Kunsthureu u samom centru Graza.

U veljači ove godine objavili su novi album ”To Love”.

Koncert počinjeu 21:00, a cijena ulaznice je 50kn.

Objavljeno 07.07.2017.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)