Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan na Crekvini!

Jonathan na Crekvini!U sklopu ovogodišnjeg Kastafskog Kulturnog Leta, na Crekvini će u subotu 08.07. nastupiti riječka skupina Jonathan.

Jonathan čini pet bliskih prijatelja iz Rijeke čiji su se putevi ukrstili 2011. godine. Postavu čine vokal Zoran Badurina, član nekadašnjih Saliona; bubnjar Branko Kovačić, višegodišnji član Leta3, ritam-motor benda Mlat i bivši groover Saliona; Darko Petković na gitari i Nikica Jurjević na basu, članovi kultnih Pasa te Tomislav Radinović na gitari, koji je svojevremeno osvježio zvuk Mandrila.

Ime benda odražava ideju jedinstva ‒ Jonathan predstavlja metaforičku osobu s mješavinom osobina i hirova svakog člana benda. Ne želeći ograničiti svoju glazbu na jedan žanr, svojim pjesmama ukazuju na prošlost u alternativnom i punk rocku. Jonathan u odnosu na druge indie bendove današnjice posjeduje zvuk bogat sirovom i iskonskom energijom te sarkastičnim tekstovima izvedenim s iskrenošću i emocijama.

Album ”Bliss” objavljen 2014. godine na Bandcamp stranici Jonathana do danas je preuzet više od 10.000 puta. Iza njih su dva rasprodana koncerta u Palachu, rasprodani Mali i Veliki pogon Tvornice kulture te nominacija za Novog izvođača godine na 22. Porinu.

Jonathan je ostvario nastupe na Exitu, InMusicu, Pula Film Festivalu, Ferragosto Jamu, Waves Festivalu u Bratislavi te u CuntRa la Kunsthureu u samom centru Graza.

U veljači ove godine objavili su novi album ”To Love”.

Koncert počinjeu 21:00, a cijena ulaznice je 50kn.

Objavljeno 07.07.2017.

Vremeplov

Volim rock’n’roll. Mislim da je on vrhunska umjetnička forma. Još uvijek revolucionarna da može mijenjati ljude i njihova srca. Ali, da... u rocku također ima mnogo smeća i stvarno loše glazbe.
Nick Cave