Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan na Crekvini!

Jonathan na Crekvini!U sklopu ovogodišnjeg Kastafskog Kulturnog Leta, na Crekvini će u subotu 08.07. nastupiti riječka skupina Jonathan.

Jonathan čini pet bliskih prijatelja iz Rijeke čiji su se putevi ukrstili 2011. godine. Postavu čine vokal Zoran Badurina, član nekadašnjih Saliona; bubnjar Branko Kovačić, višegodišnji član Leta3, ritam-motor benda Mlat i bivši groover Saliona; Darko Petković na gitari i Nikica Jurjević na basu, članovi kultnih Pasa te Tomislav Radinović na gitari, koji je svojevremeno osvježio zvuk Mandrila.

Ime benda odražava ideju jedinstva ‒ Jonathan predstavlja metaforičku osobu s mješavinom osobina i hirova svakog člana benda. Ne želeći ograničiti svoju glazbu na jedan žanr, svojim pjesmama ukazuju na prošlost u alternativnom i punk rocku. Jonathan u odnosu na druge indie bendove današnjice posjeduje zvuk bogat sirovom i iskonskom energijom te sarkastičnim tekstovima izvedenim s iskrenošću i emocijama.

Album ”Bliss” objavljen 2014. godine na Bandcamp stranici Jonathana do danas je preuzet više od 10.000 puta. Iza njih su dva rasprodana koncerta u Palachu, rasprodani Mali i Veliki pogon Tvornice kulture te nominacija za Novog izvođača godine na 22. Porinu.

Jonathan je ostvario nastupe na Exitu, InMusicu, Pula Film Festivalu, Ferragosto Jamu, Waves Festivalu u Bratislavi te u CuntRa la Kunsthureu u samom centru Graza.

U veljači ove godine objavili su novi album ”To Love”.

Koncert počinjeu 21:00, a cijena ulaznice je 50kn.

Objavljeno 07.07.2017.

Vremeplov

Biti u Fleetwood Macu je kao biti na stalnoj grupnoj terapiji.
Mick Fleetwood