Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Let3 i Hladno pivo uzdrmali domaću scenu

Video: Let3 i Hladno pivo uzdrmali domaću scenu Uoči Pozitivnog koncerta grupe Let3 i Hladno pivo uzdrmali su domaću scenu dvijema novostima. Let3 je najavio svoj novi album kontroverznog naziva “Kurcem do vjere / Thank You Lord”, a Hladno pivo predstavilo spot za novi singl “Pravo ja”.

Tri godine od njihovog posljednjeg izdanja, spektakularnog live DVD-a “Živa pička” upakiranog u sada već legendarnu “bombonijeru” I čak sedam od posljednjeg studijskog albuma, riječka skupina Let3 završava posljednje pripreme za svoj najnoviji album koji će se uskoro naći u prodaji.

Pod imenom ’Kurcem do vjere / Thank You Lord’ novi album sastoji se od tri dijela: LP-a koji donosi niz ranije neobjavljenih snimaka iz kazališnih predstava i sa live nastupa, zatim DVD-a koji je zapakiran uz LP u ograničenoj nakladi za prvih 500 kupaca i koji sadrži videospotove i ranije neobjavljene video zapise, te virtualnog trećeg dijela - streaminga videozapisa Mrleta kako govori dijelove Shakespeareovog djela ’Kralj Lear’ na čakavskom, u prijevodu renomiranog riječkog pisca Nikice Petkovića, kojem će svi kupci LP-a pristupiti pomoću jedinstvenog koda koji će dobiti uz svaki album . Također, svi kupci novog albuma, uz izdanje na vinilu, dobit će jedinstveni kod pomoću kojeg će kompletan album moći besplatno downloadati i u kvalitetnom mp3 formatu.

Sjajna je to najava njihovog nastupa na velikoj pozornici Pozitivnog koncerta gdje će se bendu pridružiti poznati zagrebački zbor LE ZBOR koji će sa Riječanima izvesti 5 pjesama.

”Pravo ja, tko sam ja u stvari… Ima li boljeg pitanja u današnje vrijeme, tko sam (je, si, smo) ja, on, ona, ono, mi vi mi oni zapravo... Da li ste savjesni i pošteni građanin ovo zemlje ili pokvarena pizda koja radi u fušu i ne prijavljuje porez, da li ste možda odvažni sindikalac ili u stvari ziheraš koji nema osjećaja za stvarnost…” – samo su neka od pitanja koja se pitaju dečki iz Hladnog piva u novom singlu “Pravo ja” i urnebesnom videospotu.Pivo i Let ubilježit će na Pozitivnom koncertu svoje nove nastupe, dok će na najvećem dvoranskom rock koncertu godine debitirati Brkovi i One Piece Puzzle. Početkom tjedna Pozitivac je podržao Azil Dumovec koji će u predvorju Doma sportova 1. prosinca na prigodnom štandu predstaviti svoj rad.

Pozitivan koncert i ove godine drži najniže cijene ulaznica za ovako jaku postavu izvođača.
• Na dan koncerta, u subotu 01.12., ukoliko ih ostane u prodaji ulaznice će iznositi 70 kn.

Prodajna mjesta su:
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
• Dirty old shop, Tratinska 22
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Kino Europa Shop, Varšavska 3

Sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hrObjavljeno 23.11.2012.

Vremeplov

Ružnoća je na neki način superiorna ljepoti zato što traje.
Serge Gainsbourg