Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Doživite dva sata čarolije uz Sade

Doživite dva sata čarolije uz SadeZahvaljujući senzacionalnim recenzijama medija i fantastičnim reakcijama publike na nedavno završenu turneju, Sade je najavila nove nastupe u sklopu svoje svijetske turneje već ove jeseni.

Tako će uz koncerte koje će održati u Njemačkoj, Švicarskoj, Danskoj, Finskoj, Rusiji, Poljskoj, Mađarskoj, Hrvatskoj nastupiti i u Beogradskoj areni 30.10.2011..

Poslije dužeg odsustva sa scene Sade se vratila ovog proljeća i od tada nastupila u 21 gradu pred više od 150.000 obožavalaca.

Sade je otpočela turneju 16. 06.u Americi koncertom u Baltimoru, a ukupno će posjetiti 54 grada. To će biti prva prilika da je fanovi čuju uživo poslije turneje sa albumom ‘Lovers Live’ 2001.godine.

Njeni koncerti često se opisuju kao dva sata čarolije tijekom kojih Sade vodi svoje obožavaoce na putovanje od jednog do drugog hita, od svima poznate pjesme ’Smooth Operator’ preko bluz balade ’Jezebel’, pa do pjesama s njenog najboljeg albuma ’Soldier of Love’.

Izdvojivši se po jedinstvenom zvuku, Sade je doživjela fenomenalan uspjeh na međunarodnoj sceni tijekom dvadeset sedam godina karijere. Osim u fantastičnim vokalnim mogućnostima publika na njenim nastupima uživa i u izuzetnim vizuelnim efektima Sofi Miler.

Ulaznice za dugoočekivani koncert Sade u Beogradskoj areni u prodaji su po sljedećim cijenama: 35e, 39e, 45e, 49e, 55e, 59e i 69e na prodajnim mjestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” šoping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Gigstix. Internet prodaja na: http://www.arenabeograd.com/, http://www.tickets,rs/, http://www.eventim.rs/.

Objavljeno 26.10.2011.

Vremeplov

Otpor prema neprirodnim situacijama zapravo uvijek nosimo u sebi. Čovjek je slobodan kada ima izbora.
Pavica Čabrijan (Paraf), intervju za RiRock.com