Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dupli CD album Filipa Motovunskog

Dupli CD album Filipa MotovunskogOsim tartufa i filmskog festivala koji ovaj rajski, pitoreskni gradić na brdu oživi kroz nekoliko ljetnih dana, posljednjih godina o Motovunu se puno dalje čuje i kroz kontinuirani rad Filipa Vrtarića, umjetničkog naziva Filip Motovunski.

Nakon što je stasao kroz motovunski hip-hop projekt PCP, preusmjerava stilsku profiliranost, te prve samostalne produkcijske radove izbacuje kroz jungle / d’n’b remixeve nekih domaćih, lako prepoznatljivih klasika, kao što su npr. Moja prva ljubav od Haustora ili Kad bi svi… Arsena Dedića, koji su instantno prihvaćeni i zaživjeli na plesnim podijima.

Filip Motovunski se od tada do danas profilirao u najprepoznatljivijeg domaćeg drum’n’bass producenta i DJ-a, ali i promotera koji potpisuje organizaciju clubbinga Drama, održavajući ga na području Istre i Kvarnera već niz godina u kontinuitetu.

Na prve nastupe poziva ga zagrebački Kingston Sound, a ubrzo dobija priliku predstaviti se i na masovnije posjećenim događanjima, poput npr. pulskih Seasplash ili Outlook festivala, gdje se od tada pojavljuje kao redovni gost.

Do sada iza sebe ima preko 500 klupskih i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz godine je objavio nekoliko singl izdanja na raznim etiketama diljem svijeta (JungleX - Kanada, BPM rec. - Njemačka), a ovom prilikom najavljujemo prvi dugosvirajući album pod nazivom Ten Years Making Beats, povodom prvog desetljeća rada, u izdanju PDV-a, i formatu duplog CD-a. Podrazumijeva se da će biti dostupne i sve download i stream varijante.

Prvi CD sadrži izbor ponajboljih Filipovih autorskih radova, neke nove pjesme i pokoji remix, dok drugi CD sadrži mix sa čak 37 pjesama i remixeva.

Objavljivanje nove pjesme, ujedno i prvog singla za najavu albuma planirano je za polovicu travnja, dok će Ten Years Making Beats ugledati svijetlo dana početkom svibnja, a promotivna turneja odvijati će se u dominantnom omjeru kroz predfestivalska i festivalska događanja što nam slijede, i što ćemo najaviti u narednim objavama.

Objavljeno 06.04.2016.

Vremeplov

Odbijati odrasti je kao odbijati prihvatiti vlastite granice. Zato mislim da mi nikada nećemo odrasti…
Robert Smith (The Cure)