Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Everlast održao koncert u Zagrebu!

Everlast održao koncert u Zagrebu!U ponedjeljak navečer, po prvi puta u Hrvatskoj, svoj koncert je održao Erik Francis Schrody, legendarni frontmen velikana House Of Pain, u glazbenom svijetu poznatiji pod umjetničkim imenom Everlast, promovirajući svoj posljednji album „The Life Acoustic“.

U 21:15 sati Everlast je izašao na pozornicu, a Tvornicom su se prolomili gromaglasni uzvici oduševljenih fanova. U maniri „stare garde“, potpuno smireno započeo je koncert koji je trajao gotovo puna dva sata.

„Jump Around“, „Black Jesus“; „White Trash Beautiful“; „What is Like“; „Put Your Lights On“; samo su neki od hitova, kojima je Everlast, unatoč godinama, pokazao da i dalje zna i može ugoditi svojoj publici.

Albumom „The Life Acoustic“, vratio se svojim počecima i možemo reći da mu je to bio dobar potez, jer akustične verzije njegovih najpoznatijih hitova, zaista odlično zvuče.


Objavljeno 14.05.2014.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)