Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert Mac Demarca prebačen u veliko dvorište Močvare

Koncert Mac Demarca prebačen u veliko dvorište MočvareI konačno vijest na koju ste čekali nešto dulje negoli je planirano. Koncert Mac DeMarca najavljen za 08.07. umjesto u samoj Močvari održat će se u velikom dvorištu Močvare/Jedinstva, a to znači da nas očekuje pravi pravcati ljetni tulum za kraj sezone u Zagrebu i najbolja moguća najava za predstojeći treći SuperUho festival u Primoštenu. Bit će još iznenađenja vezanih uz ovaj koncert, ali o tom više uskoro.

Novi paket ulaznica u prodaji će biti od 16.03. u 09:00 u Dirty Old Shopu i Rockmarku, te putem web servisa navedenih dućana. Važno je napomenuti da će kapacitet dvorišta za ovaj koncert biti dvaput veći od kapaciteta Močvare, pa vam, s obzirom na to kojom su se brzinom dosad prodavale, preporučujemo da svoje ulaznice kupite čim prije.

Objavljeno 18.03.2016.

Vremeplov

Da bi čovjek imao ljudska prava, mora imati i ime i prezime. Anonimni komentari bilo koje vrste su komentari bez društvenog i osobnog legitimiteta i izvan su svijeta obuhvaćenog kodeksom ljudskih prava... većina ljudi precjenjuju značaj anonimnih poruka na internetu.
Miljenko Jergović, književnik