Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ne propustite Tuxedomoon!

Ne propustite Tuxedomoon!Sjajan američki post punk band Tuxedomoon nakon punih 5 godina gledati ćemo ponovno u Zagrebu u Tvornici kulture 2.11.2012.

Sa službenih 14 studijskih albuma i velikim brojem kompilacija i live snimaka, Tuxedomoon predstavljaju prave ikone experimentalne post punk scene i kao takvi postali su uzori i imali utjecaj na veliki broj današnjih bandova.

Tuxedomoon su osnovani 1977. u San Franciscu, u zlatnom dobu post-punk scene, da bi nedugo zatim bend postao centralnom stvaralačkom snagom njujorške new wave scene.

Njihov drugi singl ’No Tears’ izašao je 1979. i još uvijek se smatra elektro-punk klasikom čiji zvukovi i dalje pokreću mase na darkerskim plesnim podijima.

Ipak, široj publici najpoznatiji su po hitu ’In a Manner of Speaking’.

Ulaznice: 100kn / na dan koncerta 120kn.
početak 21:00.

Objavljeno 29.10.2012.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik