Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otvorenje nove sezone u Jabuci

Otvorenje nove sezone u Jabuci U petak, 28.08. i subotu 29.08.će se dogoditi otvorenje nove sezone 2015/2016 u poznatom zagrebačkom klubu Jabuka uz besplatan ulaz za sve posjetitelje cijelu noć.

U petak će vas zabavljat Tomi Phantasma sa svojim programom Vertigo gdje ćemo se prisjetiti zlatnog doba Jabuke kada se u Jabuci stvarala lokalna dark i alter scena i plesalo se uz glazbu grupa poput Joy Division, Bauhaus, The Cure, Simple Minds, The Cramps, Laibach, Mizar, Human League, Visage, Depeche Mode, The Cult, The Sisters Of Mercy, EKV, Video Sex, Killing Joke, Violent Femmes, DAF, Nitzer Ebb, Cabaret Voltaire, Front 242, David Bowie, Siouxsie & The Banshes, The Smiths, Pixies, Nick Cave,...bit će tu i malo žešćeg zvuka uz The Clash, Ramones, KUD Idojote, Sex Pistols, Rammstein, Rob Zombie, Rage Against The Machine,....i novijih bendova koji se furaju na alter 80’s, poput, Editors, Placebo, London After Midnight, Franz Ferdinand, Marilyn Manson, White Lies, Covenant, Heroes Del Silencio, i tko zna što će Tomiju još past na pamet da pusti.

U subotu će vas zabavljat dj Fuky uz svoj program ”Night Of Faith And Devotin” koji ”ide” u Jabuci već godinama. Okosnica programa je, kao što je već po samom nazivu sudeći, Depeche Mode i mekša varijanta 80’s. No, zna Fuky raspalit i Rammstein i Laibach, zavrtit koji darkeraj, a i pustit nove mjuze. U biti sve što vole mladi i oni koji se tako osjećaju.

Objavljeno 27.08.2015.

Vremeplov

Ružnoća je na neki način superiorna ljepoti zato što traje.
Serge Gainsbourg