Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

TBF dodao još jedan datum!

TBF dodao još jedan datum!Kako je bilo i za očekivati nakon sjajnog početka prodaje, koncert TBF-a u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 21.12. je pred rasprodajom te se trenutno u prodaji nalazi posljednjih 300 ulaznica. Zbog ogromnog interesa dodan je novi koncert dan poslije, u subotu 22.12.2012.

Sudeći po trenutnom tempu prodaje, oba koncerta biti će rasprodana, a ukoliko se to dogodi, neće biti dodavanja trećeg koncerta.

Fanovi su očito prepoznali značaj ovih klupskih nastupa danas vjerojatno najznačajnijeg urbanog banda u regiji. TBF u Tvornicu kulture dolaze nakon gotovo tri i pol godine tijekom kojih su zacementirali status jednog od naših najvećih bendova posljednjih nekoliko desetljeća. Popularnost grupe odavno se prelila u ostatak regije, ali i u puno veće prostore od poznatog kluba u Šubićevoj, tako da su unazad godinu dana momci rasprodali veliku dvoranu Doma sprotova, kao i privukli gotovo 15,000 ljudi na prošli doček nove godine na Britancu.

Više od tri godine prošlo je od posljednjeg njihovog klupskog ukazanja u Zagrebu, a sudeći po ogromnom rastu popularnosti, nadolazeći koncerti u Tvornici vjerojatno su posljednja prilika da ih se u Zagrebu posluša u intimnoj klupskoj varijanti za jedno duže razdoblje. S obzirom da su njihovi koncerti uvijek bili puno više od običnog odrađivanja, momci će za ovu priliku pripremiti posebne set liste, odnosno neće izvesti dva identična koncerta. Svaki dan imati će drugačiju i ispremiješanu set listu pjesama, tako da oni najvjerniji fanovi koji će doći na oba koncerta, dobiju drugačije iskustvo oba dana.

Ovi koncerti svojevrsno su i zaokruživanje priče njihovog fantastičnog posljednjeg studijskog albuma “Pistaccio Metallic”, koji je iznjedrio čak 4 megahita (Mater, Veseljko, Pozitivan stav i Grad spava).

S obzirom da su njihovi koncerti uvijek bili puno više od običnog odrađivanja, momci će za ovu priliku pripremiti posebne set liste, odnosno neće izvesti dva identična koncerta. Svaki dan imati će drugačiju i ispremiješanu set listu pjesama, tako da oni najvjerniji fanovi koji će doći na oba koncerta, dobiju drugačije iskustvo oba dana.

ULAZNICE
TBF u Tvornici kulture tako se bez problema prometnuo u klupski događaj sezone u Zagrebu, u posljednjem vikendu prije blagdanskog ludila. Posljednjih 300 ulaznica za petak 21.12. u prodaji je na standardnim prodajnim mjesta, a na ista u ponedjeljak 10.12. kreću u prodaju karte za subotnji koncert.

Cijena ulaznica za oba koncerta u pretprodaji je 80 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta, iznositi će 100 kn.

Prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Šubićeva 2
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dirty old shop, Tratinska 22
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
Kino Europa Shop, Varšavska 3
Sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Objavljeno 16.12.2012.

Vremeplov

Mi sviramo puno alternativniju muziku gledajući i na scenu vani, a kamoli ovdje gdje su mediji spremni zadnji mainstream proglasiti alternativom...
Hrvoje Karabajić (Hesus Attor), intervju za RiRock.com