Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Teo Aničić - Watermelon Slim

Teo Aničić - Watermelon SlimWatermelon Slim, dobitnik dviju nagrada na najvećoj svjetskoj dodjeli blues nagrada - Blues Music Awards, za najbolji blues album godine i za najbolji blues band 2008.g., - ’Slim and the workers’, osvojio je sveukupno već 17 nominacija u zadnjih 8 godina po prvi puta stiže u Hrvatsku u klub Hard Place u utorak 13.11.2012.

Tom će se prigodom predstaviti i pobjednik 4. Hrvatskog Blues Challengea – Teo Aničić koji je svojom pobjedom, osim puta u Memphis gdje će predstavljati Hrvatsku na International Blues Challengeu, osvojio i priliku da otvori koncert za legendarnog Watermelon Slima.

Kako to radi Teo uvjerit će se svi u zagrebu u utorak 13.11., a kako je bilo u Splitu priča Zlatko Gall: „Splitski singer-songwriter Teo Aničić predstavio se sa šest brojeva koji su pokazali da je jednako dobar i kao pjevač, gitarist, stilist blues/americane iliti američke roots glazbe te kao autor.

Odličnom izvedbom “Hey Hey“, standarda Big Billyja Bronzyja, odradio je dio obvezatnog programa, a onda je s coverom J.J. Calea (“Low Rider“) te autorskim brojevima pokazao potpunu uronjenost u rukopis roots-americane.

Autorska “When I’m Done“ reprezentativan je sporogoreći komad folk-roots melankolije, “Worried Mind“ bezgrješan i pomalo “caleovski” obojen laid-back, “Be Blue“ svojevrsni hommage trubadurskom iskazu na tragu Jamesa Taylora ili Jacksona Browna, a “Na cesti“ − jedina skladba koju je Aničić napisao na hrvatskome – blistavi autorski zgoditak s diskretnim ozračjem bluesa.

Ulaznice u pretprodaji po 65 kuna možete pronaći na šanku Hard Place-a (svaku večer, osim nedjelje, iza 20 sati) te u Rockmarku, Berislavićeva 13, FreeBirdu, Tratinska 50, Mega Muzici, Vlaška 48 i Dirty Old Shopu, Tratinska 22. Na dan koncerta na ulazu u klub cijena će biti 80 kuna.

Objavljeno 12.11.2012.

Vremeplov

Istina je ono što su mi govorili kad sam počinjao - da mediokritet vrlo, vrlo aktivno vuče dole i pokušava da te slomi, da te zadrži da dijelite učmalost - jer svaki put kad netko u nečemu uspije, on ujedno dokaže koliko su neki drugi ljudi bijedni i nesposobni u onome što rade.
Marko Šelić Marčelo