Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veličanstvena druga večer rasprodanog Pozitivnog koncerta

Veličanstvena druga večer rasprodanog Pozitivnog koncertaDruga večer desetog Pozitivca donijela je nastupe koji će se prepričavati mjesecima. Srećom, svjedoka je bilo puno jer je koncert oko 21:45 službeno rasprodan.

Luxus Lord, Kandžija i gole žene te Brkovi i Dubioza Kolektiv ostat će u kolektivnom sjećanju publike u Velikoj dvorani Doma sportova kao akteri možda i najbolje večeri u povijesti Pozitivnog koncerta.

Program su u 20:15 započeli Luxus Lord predstavivši svoj debi “Jutro nije bajka”. Na njihove teške riffove sjajno su se nadovezali teški beatovi Kandžije i njegovih Golih žena koji su pokazali da će brzo postati jedna od najtraženijih regionalnih koncertnih atrakcija.

Taj status davno su prošli Brkovi koji su danas bend spreman na dvorane jer ono što su oni isporučili od 22:00 do 23:05 se ne viđa često.

Beskompromisni, prljavi i opasni otvorili su prave punk rock folk toplice, ogroman mosh pit na ledu eruptiranog Doma sportova. Palicu mahnite jurnjave Brkovi su u 23:35 predali Dubioza Kolektivu koji su pojurili još brže, jače i glasnije ne dozvolivši baš nikome u krcatoj, rasprodanoj zagrebačkoj dvorani da miruje. Ovakav furiozan juriš u trajanju od više od pet sati naša publika već dugo nije vidjela.

Noć za pamćenje, kako i dolikuje desetoj obljetnici najvećeg dvoranskog koncerta u Hrvatskoj.

Objavljeno 02.12.2014.

Vremeplov

U Austriji smo na jednom festivalu svirali u 20.00, a na drugom, udaljenom 100 kilometara, u ponoć. Nije nam bilo teško.
Biljan (Erotic Biljan & His Heretics)