Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Kirbaj i kotlovina uz Hladno Pivo

Video: Kirbaj i kotlovina uz Hladno PivoNakon uspješnog koncerta u Areni Zagreb prošle godine i niza daljnjih koncerata po Lijepoj našoj, Hladno Pivo predstavlja spot za pjesmu ”Kirbaj i kotlovina”, peti singl s njihovog posljednjeg albuma ”Svijet Glamura” kojeg fanovi i godinu dana od izlaska pjevaju s istim žarom.

Spot je snimljen upravo na tom koncertu, gdje je publika mogla na najbolji način vidjeti i osjetiti da glazba koju sviraju nije samo glazba nego i njihov stil života.

Svi oni koji su bili na velikom koncertu Hladnog Piva u zagrebačkoj Areni prošle godine imaju se prilike podsjetiti koncerta u spotu ”Kirbaj i kotlovina”

”Spot, za čiju režiju je zaslužan Igor Vignjević, najavljuje promociju zdrave pameti, ironije, zafrkancije i energije. Mrdnite dupe i uključite mozak!”- slikovito su objasnili dečki iz Hladnog Piva

Pjesmom ”Kirbaj i kotlovina” najavljuju nastavak istoimene proljetno/ljetne turneje na kojoj planiraju posjetiti sve manje i veće gradove u regiji, a i šire.

”Nakon koncerata u svim većim gradovima, na red dolaze manji gradovi, mjesta, sela regiji i šire. Pozorno pratite našu stranicu i facebook page Hladnog Piva jer kalendar se popunjava....” - najavljuje bend.
Objavljeno 15.06.2012.

Vremeplov

Upravo sam ”on the road” s bendom i napokon je sve super.
Cesar Rosas (Los Lobos)