Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Kirbaj i kotlovina uz Hladno Pivo

Video: Kirbaj i kotlovina uz Hladno PivoNakon uspješnog koncerta u Areni Zagreb prošle godine i niza daljnjih koncerata po Lijepoj našoj, Hladno Pivo predstavlja spot za pjesmu ”Kirbaj i kotlovina”, peti singl s njihovog posljednjeg albuma ”Svijet Glamura” kojeg fanovi i godinu dana od izlaska pjevaju s istim žarom.

Spot je snimljen upravo na tom koncertu, gdje je publika mogla na najbolji način vidjeti i osjetiti da glazba koju sviraju nije samo glazba nego i njihov stil života.

Svi oni koji su bili na velikom koncertu Hladnog Piva u zagrebačkoj Areni prošle godine imaju se prilike podsjetiti koncerta u spotu ”Kirbaj i kotlovina”

”Spot, za čiju režiju je zaslužan Igor Vignjević, najavljuje promociju zdrave pameti, ironije, zafrkancije i energije. Mrdnite dupe i uključite mozak!”- slikovito su objasnili dečki iz Hladnog Piva

Pjesmom ”Kirbaj i kotlovina” najavljuju nastavak istoimene proljetno/ljetne turneje na kojoj planiraju posjetiti sve manje i veće gradove u regiji, a i šire.

”Nakon koncerata u svim većim gradovima, na red dolaze manji gradovi, mjesta, sela regiji i šire. Pozorno pratite našu stranicu i facebook page Hladnog Piva jer kalendar se popunjava....” - najavljuje bend.
Objavljeno 15.06.2012.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens