Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Punčke imaju novi video spot

Video: Punčke imaju novi video spotNovi videospot sjajnog indie tria Punčke “Iz dana u dan” premijerno je pušten u eter...

Spot za treći singl s hvaljenog debija “Sunčano s povremenom naoblakom” sniman je početkom prosinca u Zagrebu, a režije su se zajednički prihvatili Bojan Crnić, Martin Peranović i sam bend, s tim da su Bojan i Martin bili zaduženi i za kameru i montažu.Punčke, jedan od najatraktivnijih mladih bandova koji se pojavio na domaćoj sceni unazad nekoliko godina, osvojili su regiju svojim sjajnim prvim albumom ”Sunčano s povremenom naoblakom”. Spomenuti album ovih dana se počinje pojavljivati na gotovo svim listama najboljih domaćih izdanja 2013. godine, a novi single za sjajnu stvar ”Iz dana u dan” još jedan je podsjetnik na jedan od vrhunaca domaće produkcije godine koja je iza nas.

Uz hvaljene studijske snimke Punčke osvajaju i uživo svirajući po cijeloj regiji, pa su tako ovaj četvrtak (19.12.) u Ljubljani, a u petak (20.12.) u Mariboru.

Jedan od koncertnih vrhunaca kampanje debi albuma imaju na samostalnom koncertu u Malom Pogonu zagrebačke Tvornice kulture u subotu 08. veljače kada će sve većoj publici predstaviti posljednji album, uz standarni podsjetni na neke starije stvari.

Ulaznice za koncert u prodaji su u sustavu Entrio po cijeni od 20 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 25 kn.

Objavljeno 19.12.2013.

Vremeplov

ZERP je bija realnost koja je trebala bit provedena, jer izlov ribe u mediteranskom bazenu je nategnut na 37% više nego što bi trebalo da se fond riba obnavlja.
Fran Tomašić (Kopito)