Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zagreb odaje priznanje Strummeru!

Zagreb odaje priznanje Strummeru!Od petka, 27.09.2013., Zagreb će postati bogatiji za još jedan klub u kojem će biti mjesta za različite glazbene žanrove i izvođače, od rock’n’roll, punk i indie bendova do elektronike, DJ-a i live actova.

Subkulturni Centar smješten je u Zagrebu, Pavla Hatza 14-16, na zagrebačkom zelenom valu u smjeru istoka, s desne strane nesporedno prije križanja s Palmotićevom ulicom.

U Klub se ulazi iz dvorišta Subkulturnog Centra koje će od petka neslužbeno nositi ime velikog Joea Strummera, lidera grupe The Clash, čiji će kip u prirodnoj veličini biti otkriven u petak.

Kip koji će dominirati trgom djelo je akademskog kipara Marina Marinića, a plan projekta je postavljanje još umjetničkih izložaka tematski vezanih uz povijest rocka.

Sukladno “novoj lokaciji” čast da prvi nastupe u Klub.-u pripala je trima bendovima čiji zvuk je neraskidivo vezan sa Strummerovom ostavštinom: Radio Clash, Rektalni front (koje predvodi kipar Marin Marinić) i Discohernia, disco/punk/noise mašina Nedeljka Mikca, dizajnera i arhitekta Klub.-a. Najsretniji gost imat će priliku osvojiti i netom objavljenu kompilaciju “Hits Back” grupe The Clash u izdanju Sony Music/Menart.

Naime s otvorenjem kluba se poklopilo i objavljivanje sjajnih remasteriranih izdanja grupe The Clash. Među njima je najvrednija poslastica za fanove kutija u kojoj je po prvi puta kompletirana cijela diskografija benda i uključuje raritete, primjerice nekoliko demo snimaka, još neobjavljene snimke, video materijale, oznake za pse, naljepnice, poster, bedževe….

U prodaji je i komplet od pet albuma te dva albuma, dostupan na CD-u i LP-u.

Uz navedena tri benda u Klub.-u će biti i punk rock slušaonica, a za indie/rock/punk program u Beertiji pobrinut će se DJ ekipa iz Kultivatora.

Program u petak počinje u 20.00 sati, ulaz u SKC, na otkrivanje spomenika, koncerte u Klub.-u i Beertiji baš kao i cjelonoćnu zabavu je besplatan.

Objavljeno 25.09.2013.

Vremeplov

Predivno je biti popularan, ali glupo je misliti da će to trajati vječno.
Dusty Springfield