Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dido odrađuje posljednje glancanje albuma

Dido odrađuje posljednje glancanje albumaPet je godina prošlo, i osebujna se Dido, kao što već znate, konačno odlučila objaviti novi studijski album. Prema prvim naznakama nova će kolekcija, ’Safe Trip Home’ biti jednako dobra kao i njen prethodni album ’Life For Rent’.

Dido još uvijek ’glanca’ pjesme u studiju, posebno je brižna oko svih aranžmana i gotovo je sigurno da će i ovaj put ova britanska kantautorica uspjeti ostvariti još jedan odličan album.

Snimanja su se odvijala u Londonu i Los Angelesu, gdje će Dido snimiti i jedan od spotova, a u novom istraživačkom i kreativnom pothvatu Dido su pomogli mnogi studijski glazbenici, jer je ona i ovaj put željela ’postići savršenstvo’.

Treba reći da je Dido bila podvrgnuta prilično strogom odgoju, pa je već u ranoj životnoj dobi svojevrsni ’izlaz’ našla u glazbi. U početku je fokus bio na ’klasičnoj’ glazbenoj baštini, u kojoj se odlično snalazila, ali su s vremenom prevladali stilski utjecaji pop glazbenih idioma.

Danas je Dido jedna od onih uvijek spremnih na umjetničke rizike, bez straha od prezentacije ako treba i svojih najintimnijih emotivnih slojeva, tvrde iz njene izdavačke kuće.

Objavljeno 23.10.2008.

Vremeplov

Ne plačite za Novim valom, danas je scena bogatija.
Ante Ljubičić (St!llness)