Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno pivo ponovno na EXIT-u

Hladno pivo ponovno na EXIT-uHladno pivo se nakon dvije godine stanke ponovo vraća na EXIT. Ove godine Fusion stage 10. srpnja dijele sa slijedećim bendovima:

La Phaze - Francuski punk drum&bass, Orthodox Celts - Beogradski predvonici irskog folk rocka, zZz - Nizozemski psychedelic/rock/electro bend, Max Romeo - Originalni reggae zvuk s Jamajke, Elemental - www.elemental.com.hr

Prenosimo najavu sa www.exitfest.org:
”Hladno Pivo, hrvatski bend impresivne istorije, i ogromne popularnosti koja ne jenjava s godinama, nastupa u petak, 10. jula. Njihovo viđenje i predstavljanje punk rock muzike je ovaj žanr učinio popularnim kod mejstrim medija, publike i izdavačkih kuća, ali su oni sačuvali svoj nezavisni duh. U svojoj biografiji posebno su ponosni na sviranje pre bendova Nofx, Therapy?, i naravno, Ramones! Uvek prisutni tamo gde se ljudi bore za svoja prava, upravo nedavno su podržali studente Filozofskog fakulteta u Zagrebu u njihovim protestima, što je samo jedna od njihovih društvenih akcija. Sedam albuma, od kojih je poslednji, iz 2007. još uvek svež, brojne nagrade i čista dobra vibracija koju šalju publici i koju dobijaju nazad, dolaze vam spakovani u nastup koji obogaćuje dušu.”

Linkovi
www.myspace.com/hladnopivopunk
www.hladnopivo.hr

Objavljeno 06.06.2009.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal