Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Luky poručuje: „Hvala.“

Luky poručuje: „Hvala.“Poznati splitski kantautor i producent Dragan Lukić Šegedin – Luky potpisao je nakladnički ugovor za svoj novi album „Hvala.“ u Dalmatinskom selu hotelskog naselja Solaris u Šibeniku sa diskografskom kućom Aquarius Records.

Ugovor je u ime izdavačke kuće Aquarius Records potpisao njen direktor Boris Horvat, koji je, zahvaljujući Lukyu na povjerenju u njegovu kuću, izrazio posebno zadovoljstvo sa dosad preslušanim materijalima.

Album „Hvala.“, koji izlazi u prvom tromjesječju 2011. sa jedanaest novih pjesama, treći je Lukyev samostalan album odnosno završni dio trilogije o Araritii kao dobroj djevojčici s čarobnim štapićem i vjenčićem u kosi. Tematski i glazbenim izričajem sa čak sedam brzih i četiri laganije odnosno sporije pjesme otvara potpuno novu stranicu u Lukyevoj kantautorskoj karijeri.

’’Hvala.’’ je temeljna misao albuma, kao hvala svima koji su Araritu prepoznali kao urbanu i civiliziranu bajku o bratstvu svih ljudi,’’izjavio je ovom prilikom Luky, koji se na svom albumu pojavljuje u višestrukoj ulozi kompozitora, tekstopisca i producenta.

Inače, Luky izvodi po prvi put singl ’’Škorcan’’ što znači ’’okrhnut’’ sa ovog albuma 21.8.2010. na 13. Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku odakle je pred osam godina nakon svoje bogate glazbene producentske karijere i započeo svoju kantautorsku karijeru.

Objavljeno 24.07.2010.

Vremeplov

Muzika The Beatlesa je privukla toliko ljudi na jedan tako visok nivo, da to potiče ambicije: savršen uspjeh, na visokom kulturnom nivou, bez bavljenja tradicionalnim komedijama, bez kompromisa.
Sting (iz perioda rada sa The Police)