Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Metal Mania Party u Boogaloou

Metal Mania Party u BoogaloouTelevizijska emisija ”Metal mania” emitirala se od 1991. do 1997. godine na Hrvatskoj televiziji. Paralelno uz nju održavali su se i Metal Mania koncerti u nekoliko navrata.

Prvi Metal Mania party održati će se u klubu Boogaloo u subotu 14.11. Nastupit će legendarni, prvi i originalni pjevač Iron Maidena - Paul Di Anno s bandom koji izvodi pjesme iz perioda suradnje s Iron Maiden (Iron Maiden 1980. Killers 1981.) i svoj solo materijal.

Uz njih po prvi puta u Hrvatsku dolazi i izvrstan norveški band Thunderbolt, a kao poslastica zasvirati će ponovo oformljena zagrebačka Anesthesia.

Uz dobru svirku i D.J. program biti će priređeno i gledanje starih emisija Metal Manie na velikom ekranu, nagradne igre za posjetitelje, metal shop i mnogo drugih zanimljivih stvari.

Objavljeno 11.11.2009.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević