Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MTV premijera: Connect - ’Suhi’

MTV premijera: Connect - ’Suhi’U ponedjeljak, 06.09.2010. točno u 20:00 MTV donosi premijeru videospota „Suhi“ grupe Connect.

„Suhi“ je posljednji singl kojeg poznata hip hop četvorka skida s njihovog aktualnog albuma „U drugom stanju“, a produkciju potpisuje Baby Dooks iz Bolesne braće.

Spot je sniman na više lokacija u Umagu - u prostorijama i wellnesu hotela Coral te u klubu Jimmy Woo, a režiju spota potpisuju Outdoggy production, s kojima je grupa već surađivala na videu ’’Prijateljska ljubav’’.

’’ Za razliku od ostalih spotova koje smo snimali po 3, 4 dana, ovaj spot smo snimili u samo jednom, ali smo ipak na kraju ostali kratki s vremenom. Zadnja scena koja se snimala u wellnesu se morala skratiti jer smo već debelo kasnili na nastup koji smo imali tu istu večer, tako da smo mokri i s ogrtačima uletili u klub.“ – prisjećaju se Connectovci i ističu da – „Pjesma govori o ljetnim avanturama i posvećena je svima mladićima koji su se nakon toliko mukotrpnog vježbanja u teretani, ipak „suhi“ vratili s mora.“

Nakon ljetnog punjenja baterija grupa Connect ulazi u studio i radi na završavanju novog, trećeg studijskog albuma koji bi trebao izaći krajem godine.

Spot „Suhi“ premijerno pogledajte u ponedjeljak 6.9. u 20 sati na MTV-u i na mtv.com.hr.

Objavljeno 05.09.2010.

Vremeplov

Važnost riječkih bendova bila je prije svega njihov značaj u Rijeci odnosno tadašnjoj socijalističkoj i samoupravnoj Jugoslaviji. Krajem sedamdesetih, u vrijeme punka, rad primjerice Parafa i Termita ili ljubljanskih Pankrta zasigurno bi bio zapažen i u Londonu, jer su to bili odlični bendovi u tom žanru.
Goran Lisica Fox, riječki glazbeni promotor