Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PipsChips&Videoclips penetrira u Fafenštajn

Nakon iscrpljujućih priprema astronautska misija PipsChips&Videoclips napokon penetrira u Fafenštajn prethodnicom predstojećeg albuma, pjesmicom ”Teroristi plaču”. Penetracija je ostvarena 2.6. za zvučne sklopove slušatelja Otvorenog radija sveudilj mitskog Mjesta. Uzoriti i legendarni ovjekovječitelj nadnaravnih nuspojava - Ratko Jovanov Gonzo zabilježio je sve što je bilo u njegovoj moći i upakirao u videospot za ”Teroristi plaču”, pjesmu prethodnicu novog albuma ”Pjesme za gladijatore”. Teroristi će vas poškakljati već početkom lipnja, a za 15. listopad je zakazana opća makljaža i ateriranje albuma u pitoreskno mitsko mjesto. Svjedoci nemilog događaja kunu se da u spotu jedan od radioaktivnih astronauta izvodi suludo hrabri kolut naprijed bez pomoći kaskadera.

Konačni ljubavni obračun s izvanzemaljskim strukturama zakazan je za 15.10. otkada će se novi album Pipsa ”Pjesme za gladijatore” pridružiti svojoj digitalnoj braći na policama dućana mješovite glazbene produkcije. Album će fafenštajnskim izvanzemaljcima, doznajemo, biti dostupan i prije, već početkom rujna, na supertajnom mediju u supertajnom obliku.

U međuvremenu PipsChips&Vidoclips eskadrila tijekom lipnja i srpnja planira bučna i edukativna anti-aids koncertna prikazanja na gradskim trgovima duž jadranske obale i pripadajućeg otočja, a pod pokroviteljstvom Durex HU HIV kampanje. PipsChips&VideoClips će nastupiti u Rijeci u subotu 16. lipnja, na Trgu riječke rezolucije. Više o svemu na Pipschipsvideoclips.com.

Objavljeno 06.06.2007.

Povezani članci

Vremeplov

Osjećam kao da se uvijek borim da se ne ponovim.
Billy Corgan (The Smashing Pumpkins)