Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Svjetski dan borbe protiv AIDS-aI ove godine na svjetski dan borbe protiv AIDS-a, u utorak 01. prosinca, Udruga HUHIV i Mars koncerti organiziraju veliku humanitarnu svirku naziva „Pozitivan koncert “.

Tradicionalno „Pozitivan koncert“ će se održati u zagrebačkoj Tvornici, a popis izvođača predvodi Hladno pivo uz koje će se na pozornici pojaviti i Belfast Food, Diskurz te još nekoliko naknadno objavljenih izvođača.

Cijena ulaznice i ove je godine simboličnih 40 kuna, a u prodaji će se naći od četvrtka 15. listopada na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na blagajni Tvornice.

Koncert je i ovoga puta zamišljen kao glazbeni vrhunac višednevnih događanja u Zagrebu na kojima se potiče svijest prvenstveno kod mladih o problemima HIVa i AIDSa. Unazad nekoliko godina „Pozitivan koncert“ izrastao je u jedan od najuspješnijih i najzapaženijih humanitarnih koncerata u Zagrebu tijekom jesenje klupske sezone, a do sada su na njemu nastupali Massimo, Let3, Urban & 4, Pips Chips & Videoclips, Elemental, Vatra, Ramirez i mnogi drugi.

Objavljeno 01.11.2009.

Povezani članci

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash