Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Svjetski dan borbe protiv AIDS-aI ove godine na svjetski dan borbe protiv AIDS-a, u utorak 01. prosinca, Udruga HUHIV i Mars koncerti organiziraju veliku humanitarnu svirku naziva „Pozitivan koncert “.

Tradicionalno „Pozitivan koncert“ će se održati u zagrebačkoj Tvornici, a popis izvođača predvodi Hladno pivo uz koje će se na pozornici pojaviti i Belfast Food, Diskurz te još nekoliko naknadno objavljenih izvođača.

Cijena ulaznice i ove je godine simboličnih 40 kuna, a u prodaji će se naći od četvrtka 15. listopada na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na blagajni Tvornice.

Koncert je i ovoga puta zamišljen kao glazbeni vrhunac višednevnih događanja u Zagrebu na kojima se potiče svijest prvenstveno kod mladih o problemima HIVa i AIDSa. Unazad nekoliko godina „Pozitivan koncert“ izrastao je u jedan od najuspješnijih i najzapaženijih humanitarnih koncerata u Zagrebu tijekom jesenje klupske sezone, a do sada su na njemu nastupali Massimo, Let3, Urban & 4, Pips Chips & Videoclips, Elemental, Vatra, Ramirez i mnogi drugi.

Objavljeno 01.11.2009.

Povezani članci

Vremeplov

Mali koncerti su teži, ponajprije stoga što između onog koji svira i onih koji slušaju ne postoji ništa. Nema barijere, ograde, metara praznog prostora. Publika može čuti i osjetiti svaku sviračevu lošu točku. Uvijek sam puno nervozniji kad sviram pred malim auditorijem, a od tog malog broja ljudi glazbenik ustvari uvijek dobije veću nagradu.
Dominic Miller