Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Voluminozni Slipknot ponovno u akciji

Voluminozni Slipknot ponovno u akcijiPrije godinu dana članovi grupe Slipknot su odlučili uzeti pauzu koju su neki od njih iskoristili za rad na samostalnim projektima. Za to vrijeme njihov perkusionist M. Shawn Crahan radio je na njihovom novom DVD-u naziva ”Voluminal”. Riječ je o DVD-u koji sadrži materijale o snimanju posljednjeg albuma i turneji koja je uslijedila.

Cijeli DVD je snimljen hand-held kamerama, a sat i pol filma izrezano je iz 300 snimaka od po 60 minuta. DVD uključuje live snimke, spotove i intervjue. Najavljeno je da bi se u prodaji trebao naći početkom prosinca u izdanju diskografske kuće Roadrunner records. Crahan kaže da se bend kani ponovno okupiti krajem idućeg ljeta kako bi krenuli raditi na novim glaznenim materijalima Slipknota.

Objavljeno 05.12.2006.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com