Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

We Come One kao support Doro Pesch

We Come One kao support Doro PeschNeobična metal grupa We Come One iz Požege, koja kombinira žestoku metal glazbu s limenim instrumentima pokupila je veliki broj nominacija za nagradu ’Circoolar’, te potvrdila showtime nastup na Circoolaru.

Ovoga petka su u emisiji ’Supertalent’ na Novoj TV i publiku i žiri i TV gledatelje naprosto bacili na koljena. Njihova žestoka i energična izvedba ’Final countdown’ grupe Europe i ’Smels like teen spirit’ od Nirvane nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Čim je isječak s njihovog nastupa procurio na Youtube broj pregleda u samo jedan dan se popeo na 10 000, te je tako postao glazbeni video dana na Youtube stranici u cijelom svijetu. Dan kasnije broj pregleda se penje već ka 14 000.

We Come One


We Come One dobili su važan poziv, da nastupe kao specijalni gost na dugo iščekivanom koncertu kraljice metala Doro Pesch, koji će se održati 28.10. u klubu Boogaloo.

Već 25 godina ova njemačka metal dama ”isporučuje” pravu dozu žestokog zvuka sa hrabrošću i predanošću kakvu samo jedna prava rockerica može imati. Njen novi studijski album ”Fear no evil” donosi sjajne pjesme – ”The night of warlock” koji je bio visoko na Njemačkim i Španjolskim top listama, drugi singl, laganica ”Herzblut”, je postigla još veći uspjeh, a naslovna pjesma albuma pojavljuje se u čak 5 verzija na 5 različitih jezika, ali ne i hrvatskom.

Ne propustite ovu sjajnu rock/metal feštu u klubu Boogaloo 28.10. od 20 sati.

Ulaznice po cijeni od 160 kuna na slijedećim prodajnim mjestima: Boogaloo, Dancing Bear, FreeBird, Planet Music, Integral pothodnik, te na svim prodajnim mjestima eventima i on-line www.eventim.hr

Objavljeno 20.10.2009.

Vremeplov

Preživio sam jer vjerujem da još uvijek imam nešto za reći.
Lou Reed