Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Doro Pesh stiže u Zagreb!

Doro Pesh stiže u Zagreb!28.10. 2009. godine u zagrebački klub Boogaloo stiže metal kraljica Doro koja će po prvi put održati solo koncert u Zagrebu.Svojom turnejom ”Fear no evil” Doro uz promociju novog istoimenog albuma slavi i 25 godina na svjetskoj rock/metal sceni.

Doro Pesch je jedna od najuspješnijih žena u Hard & Heavy povijesti. Već 25 godina ova njemačka metal dama ”isporučuje” pravu dozu žestokog zvuka sa hrabrošću i predanošću kakvu samo jedna prava rockerica može imati.

Njen novi studijski album ”Fear no evil” donosi sjajne pjesme – ”The night of warlock” koji je bio visoko na Njemačkim i Španjolskim top listama, drugi singl, laganica ”Herzblut”, je postigla još veći uspjeh, a naslovna pjesma albuma pojavljuje se u čak 5 verzija na 5 različitih jezika.

Karizmatična Doro svojim snažnim i upečatljivim glasom, fenomenalnim stage nastupom i prijateljskim odnosom s odanim fanovima stiže u Zagreb ove jeseni. U bandu uz Doro sviraju Nick Douglas na bas gitari, Joe Taylor na gitari, Johnny Dee na bubnjevima i Luca Princiotta na klavijaturama.

Koncert počinje u 20 sati.

Ulaznice po cijeni od 160 kuna možete nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima: Boogaloo, Dancing Bear, FreeBird, Planet Music, Integral pothodnik, te na svim prodajnim mjestima eventima i on-line www.eventim.hr

Objavljeno 08.10.2009.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)