Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Laufer promovira – The best off’’

Laufer promovira – The best off’’ Povodom objavljivanja vinilnog izdanja ’’The best off’’, ekipa iz Laufera održat će dvije promocije. Zagrebačka će se održati ovu subotu, 20. veljače, točno u podne (Dallas music shop), dok će se riječka održati u srijedu, 24. veljače, također, točno u podne (Dallas music shop).

Kultno izdanje legendarnih riječkih Laufera ponovo je u prodaji, nakon vinil izdanja objavljenog prošle godine, sada i u bogatom box setu! Od ovog tjedna u svim CD shopovima može se pronaći ’The Best Off’ box set koji sadrži remasterirani album prvijenac Laufera, bonus CD sa sjajnom nikad objavljenom unplugged snimkom s Radija Rijeka iz 1993. godine te DVD-om sa snimkama živih nastupa u ljubljanskim Križankama i zagrebačkom Kulušiću, te tri video spota nedostupna čak i na JuTjubu, ’Svijet za nas’, ’Lopov Jack’ i ’Znam, znam, znam’. Bogata knjižica koja prati izdanje sadrži rijetke fotografije benda te liner note Aleksandra Dragaša.

Album ’The Best Off’ originalno je objavljen 1994. godine i sadrži sve svima poznate hitove iz rane faze Laufera: ’Svijet za nas’, ’Moja voda’, ’Lopov Jack’, ’Dio tebe’, ’Ljubav kao heroin’, pa čak i divlju verziju prikladne ’Wild Thing’, klasik a Chipa Taylora iz Troggsa.

Redizajnirani omot izdanja je djelo Dejana Kršića ali zadržao je sve elemente originalnog izdanja: strip art work crtež Damira Urbana, tekstove ispisane njegovom rukom te fotografiju banda na naslovnici, na tragu psihodeličnih uradaka iz šezdesetih, snimljenu ispred ondašnjeg kluba Python, u parku Guvernerove palače u Rijeci.

Ovim putem, ekipa iz Laufera poziva sve da im se pridruže na ovim ugodnim druženjima, te pritom uživo poslušate kako zvuči ponovo okupljeni Laufer u akustičnoj verziji, što će, sigurni smo, posebno oduševiti sve fanove, ali i sve ljubitelje dobre glazbe!!!

Objavljeno 18.02.2010.

Vremeplov

Jedna od dobrih stvari kod mladih ljudi je što se pitaju, duboko im je stalo do pravde i imaju otvorene umove.
Zach de la Rocha (Rage Against the Machine)