Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brain Production u River Pubu

Brain Production u River PubuU riječkom River Pubu ove će subote 02.4. nastupiti dva mlada i kvalitetna autorska benda...

Prvi je krčki Brain Production, koji su (pogotovo) uživo jedna strašna, glasna i precizna rock mašina, a onda još i tek nadolazeći, ali zaista odlični Elyn Porter iz obližnjeg nam Labina. Ako vam je glazba važna stvar u životu i volite otkrivati nove kvalitetne bendove, onda svakako ne bi trebali propustiti ova dva nastupa, dođite i podržite našu nezavisnu scenu.

Brain Production pobjednik je 32. po redu izdanja Ri Rock festivala, a zanimljivo je da im je to bio prvi nastup na Ri Rock-u.

Četveročlani rock bend dolazi iz istoimenog grada s otoka Krka, a s autorskim skladbama krenuli su 2009. godine. U rujnu 2013. završen je i izdan prvi album ”Osam”.

Stilski se mogu opisati kao žešći alter-rock s progresivnom strukturom sa vrlo zanimljivim gitarskim sekvencama, čas su to grungerske melodije, čas nabrušeni metal riffovi, a ima i vrlo interesantnih eksperimentalnih dijelova.

Elyn Porter osnovan je krajem 2013. godine u Labinu, gotovo samo u svrhu sviranja jednog koncerta koji je održan u siječnju 2014.godine u Labinu, alli sudbina je htjela drugačije te se kroz svirku i druženje stvorila međusobna komunikacija i ljubav prema tome što rade...

Nisu pokušavali definirati koju vrstu muzike sviraju, pošto tu ima pomalo rocka, grungea, stoner rocka, a nakon prvog koncerta nazvali su ih modern rock n’ roll bendom.

Ulaz je besplatan, a svirka počinje u 22:00.

Objavljeno 01.04.2016.

Vremeplov

Svaka gitara ima svoju dušu, osobnost i karakter, što može biti čarobno kada onaj tko je svira to shvati.
Billy Gibbons (ZZ Top)