Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Vikend u Riveru

Vikend u RiveruOvog vikenda u riječki River Pub dolaze dva odlična sastava iz Zagreba - u petak 16.10. Pearl Jam Tribute ”Jeremy’s Alive”, te u subotu 17.10. skupina The Fab.

Pearl Jam sigurno ne treba posebno predstavljati, sada već kultni bend sa vjernim fanovima diljem svijeta. Prošlo je 9 godina od njihovog rasprodanog koncerta u zagrebačkom Domu sportova, obećali su skori povratak, a u iščekivanju istog, predstavljamo vam Jeremy’s Alive, prvi Pearl Jam tribute band na ovim prostorima.

Prošle godine su nam svirali na samom otvaranju novootvorenog River Puba i napravili apsolutnu ludnicu, a vjerujemo da ništa manje uzbudljivo neće biti ni ovoga puta! Jeremy’s Alive zaista vjerno ”skidaju” originalni Pearl Jam, kako u samoj svirci tako i u duljini nastupa, pa se nemojte začuditi ako dečki ”potegnu” i preko dva i pol sata svirke, a svojim širokim repertoarom i energijom sigurno će zadovoljiti i stare i nove Pearl Jam fanove.


The Fab postoji tri godine, a ovo će biti njihov premijerni nastup u Rijeci. Spoj su retro i modernog zvuka, pa se tako na repertoaru nalaze svima poznati klasici od 50-ih godina pa sve do danas! Bend pokušava osvježiti pjesme kojih se svi rado sjete i na koje instantno zaplešu, a neki od izvođača na repertoaru su Otis Redding, Nancy Sinatra, Etta James, Ray Charles, Stevie Wonder, Tina Turner, Billy Idol, Brian Ferry, Talking Heads, The Cult, Led Zeppelin te još puno vrhunskih glazbenika iz 70-ih, 80-ih i 90-ih čije pjesme uvijek prizivaju odličnu atmosferu! Članovi benda inače su dugogodišnji prijatelji i muzičari koji na najbolji način dijele svoju strast prema glazbi.

Tajana Turković - vokal
Nikola Novak - bas gitara
Tomislav Bujanović - gitara
Domagoj Holjevac - bubnjevi

Nastup oba dana počinje oko 22:00, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 15.10.2015.

Vremeplov

Jako nam je stalo da stignemo do vrha, ali to ćemo postići svirajući našu muziku, bez ikakvih ustupaka.
Nick Mason (Pink Floyd)