Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zahuhtala Sova

Zahuhtala SovaRiječko Korzo, odnosno balkon Radio Rijeke bio je u petak domaćin velikog koncerta koji je poslužio kao uvod u početak emitiranja Radio Sove, studentskog radijskog programa.

Svoju podršku riječkim studentima koji će kreirati čitav program Radio Sove i njihovim mentorima dala su jaka imena riječlog rocka: Morso, Quasarr, Grad, One Piece Puzzle, Diskurz i Let 3.

Tim redom su bendovi i izlazili na improviziranu pozornicu. Svaki bend je imao na raspolaganju petnaestak minuta u kojima su odsvirali nekoliko svojih pjesama, ali i rekli koju lijepu riječ o ovom projektu i zaželjeli mnoge uspjehe. Tako smo na kišnom Korzu kao i u eteru Radio Rijeke između ostalih mogli čuti ’’Izlog’’, ’’Groove’’, ’’Eni’’, ’’Mala voćka’’ i ’’Želite’’. Neposredno prije starta programa na pozornicu su izašli Letovci i pjesmama ’’Vjeran pas’’, ’’Drama’’ i ’’Ero s onoga svijeta’’ uveli sve u program Radio Sove.

Radio Sova će u svom glazbenom dijelu biti orijentiran na urbani zvuk i alternativnu glazbu tako da će se često na frekvencijama radija moći ćuti isti bendovi koji su pružili veliku podršku projektu, ali i ostali bendovi iz ostatka Hrvatske i svijeta. Priliku će dobivati neafirmirani i demo bendovi, pogotovo u specijaliziranoj emisiji ’’Buka grada’’.

Miran Milić

Objavljeno 31.01.2010.

Vremeplov

Mali koncerti su teži, ponajprije stoga što između onog koji svira i onih koji slušaju ne postoji ništa. Nema barijere, ograde, metara praznog prostora. Publika može čuti i osjetiti svaku sviračevu lošu točku. Uvijek sam puno nervozniji kad sviram pred malim auditorijem, a od tog malog broja ljudi glazbenik ustvari uvijek dobije veću nagradu.
Dominic Miller